Εύσημα για το σκάουτινγκ Μιχαλήτσου

Την επιτυχία του Άρη στην Κρήτη «μοιράστηκε» ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά τον αγώνα, απονέμοντας τα εύσημα στο σκάουτινγκ του Γιάννη Μιχαλήτσου. Η συνεργασία των δυο προπονητών στέφθηκε με επιτυχία. Kαι αυτό φαίνεται τόσο εκ του αποτελέσματος, όσο και από τις δηλώσεις του Πρόμπιερζ, σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη!

Ο Πολωνός στην συνέντευξη Τύπου, έκανε ξεχωριστή αναφορά για τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα σκάουτινγκ του Άρη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ επικίνδυνος στην έδρα του, παρακολουθήσαμε τους αγώνες του εντός έδρας και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Το πετύχαμε σε πολύ καλό βαθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το σκάουτινγκ της ομάδας που μας επεσήμανε συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία βρήκαμε μπροστά μας». Μια δήλωση που τα λέει όλα…

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος βρέθηκε σήμερα στο Καυταντζόγλειο και παρακολούθησε τον αγώνα της Δόξας Δράμας κόντρα στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα είναι ο επόμενος αντίπαλος των κίτρινων και ο Μιχαλήτσος θα αναλύσει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα στον Πολωνό προπονητή.

To Top