Εύσημα Ζουμπουρίδη για την διοίκηση Ηλιάδη

Το πρώην μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, μίλησε για τη διοίκηση Ηλιάδη, για την κίνηση στα διαρκείας και για τα μέτρα που θα ισχύουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Ο σύλλογος έχει μπει σε καλά «μονοπάτια». Υπάρχει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ουσιαστικές μεταγραφές που δεν είναι για το θεαθήναι και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει παράπονο με την διοίκηση Ηλιάδη», είπε και πρόσθεσε:

«Παίρνουμε παίκτες που χρειάζονται στις συγκεκριμένες θέσεις, με λογικά χρήματα για την εποχή».

Για το πόρισμα της NEXIA: «Είχε κάνει μια πρόσφορα από ότι κατάλαβα. Δεσμεύτηκε στον πρόεδρο της λέσχης ότι θα βγάλει πόρισμα. Δεν υπάρχει αυτή η παράνοια που υπήρχε πέρσι στη διοίκηση. Πως το σώσαμε το «καράβι» ένας Θεός ξέρει… Τα κάστρα πέφτουν από μέσα όπως είναι γνωστό…».

Για την κίνηση στα διαρκείας: «Είναι ικανοποιητικό το ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια. Αν ήταν άλλη μέρα, το φιλικό με τη Ρόμα, θα ήταν πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο».

Για το φιλικό με τη Ρόμα: «Ήταν ένα καλό φιλικό. Στο 2ο ημίχρονο βάλαμε τους μικρούς ενώ αυτοί έβαζαν τον Τότι και τους υπόλοιπους. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για μένα θα ήταν το 2-2. Βλέπω ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για τα νέα μέτρα στο γήπεδο: «Θα υπάρχουν 180 σεκιούριτι πιστοποιημένα σε κάθε ματς. Πέρσι ήταν 120. Ο αθλητικός νόμος είναι αυστηρός πλέον και δεν συγχωρείται τίποτα. Πρέπει να προσέχει ο κόσμος. Το πρώτο γήπεδο που έβαλε κάμερες ήταν το Κλεάνθης Βικελίδης. Φέτος δεν πιστεύω να προλάβουμε να βάλουμε τουρνικέ. Θα δούμε από πέρσι».

To Top