ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Εύχομαι, να υπάρχει τελικά… μια πρόταση»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που επί σειρά ετών ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης, μίλησε για την παραίτηση του και τον κύριο Καρυπίδη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στο YellowRadio 92,8:

Για την παραίτηση του: Είναι υποχρέωση κάθε πραγματικού αρειανού να παραιτηθεί, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Και θα ήθελα να σταθώ λίγο για τους επενδυτές που έκαναν πρόταση. Να διευκρινίσω πως τυπικά δεν υπάρχει συνιδιοκτησία αλλά θα δει κανείς πως ο ένας είναι πολύ καλός φίλος με τον μεγαλομέτοχο του συμπολίτη. Όλοι μας ειρωνεύονται. Μετά από όλα αυτά δεν γινόταν να μην παραιτηθώ.
Για την παραίτηση πριν τη συνέλευση: Αρχικά δεν πίστευα πως θα επισημοποιηθεί αυτή του η θέληση. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι πραγματική παραιτήθηκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα διοικήσει τον Άρη ένας φίλος του συμπολίτη. Πρέπει να προσέξουν οι φίλοι του Άρη στη συνέλευση γιατί μπορεί να χαθεί το κίτρινο χρώμα.
Για την επικείμενη γενική συνέλευση: Δεν έπρεπε να υπάρχουν δυο προτάσεις. Σήμερα θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι. Αν αναλάβει ο Καρυπίδης θα μείνουμε ξανά Γ’ εθνική. Αν χαθεί και αυτή η χρονιά δεν θα υπάρχει σύλλογος Άρης. Καλά θα κάνει να αποσύρει τη πρόταση του ο κύριος Καρυπίδης. Δεν γνωρίζει τίποτα από το Κλ.Βικελίδης. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι Αρειανοί και να μην εκτεθούν. Δεν επιτρέπω να χλευάζουν έτσι αυτό το σύλλογο.
To Top