ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ε. Τσινέκε: «Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας»

Μία εξαιρετική, μπασκετικά χρονιά για τον Άρη έλαβε τέλος το περασμένο Σάββατο με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι «κιτρινόμαυρες» νεανίδες κατέκτησαν το Κύπελλο Γυναικών της ΕΚΑΣΘ.

Το woman2woman.gr επικοινώνησε με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του τελικού κόντρα στον ΕΟ Σταυρούπολης, την Έλενα Τσινέκε.

Η νεαρή αθλήτρια του Άρη είναι δεδομένο πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, κάτι που επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά στο μεγάλο τελικό, σημειώνοντας 30 πόντους!

«Οι κόποι όλης της χρονιάς και ως νεανίδες, αλλά και ως γυναικείο τμήμα, ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Νεανίδων, το Κύπελλο Γυναικών της ΕΚΑΣΘ, αλλά και την άνοδο στην Α1!

Στον τελικό Κυπέλλου παίξαμε για να το ευχαριστηθούμε, ώστε να κλείσουμε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να μπούμε τη νέα αγωνιστική χρονιά σε «άλλα πιο μεγάλα», ανήκοντας πλέον στα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Όσον αφορά την εμφάνισή μου στον τελικό, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, διάθεση, θέληση και πάθος για την ομάδα και τη νίκη. Κοίταξα να το απολαύσω και να το χαρώ, με αποτέλεσμα να βγαίνει από μόνο του. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, τους κόουτς μου και τη διοίκηση του σωματείου», δήλωσε στο woman2woman η παίκτρια του Άρη.

To Top