Χωρίς κατηγορία

Εlite League: Απόδραση του Ηρακλή από τα Μέγαρα – Μια ανάσα από το Final-4 o Mίλωνας (video)

Ο Ηρακλής με τρίποντο του Σπρίντζιου 2,9” πριν το φινάλε απέδρασε από τα Μέγαρα, μειώνοντας την σειρά σε 2-1, ενώ ο Μίλωνας επικράτησε εύκολα του Κόροιβου Αμαλιάδας και βρίσκεται μια νίκη από το Final-4. Nίκη παραμονής για το Ψυχικό στην Λαμία.

Δύο αγώνες για τα playoffs και έναν για τα play out είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/4) στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, καθώς άρχισε η δράση στις σειρές που θα κρίνουν τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στο Final-4 και τις δύο που θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Μίλων επικράτησε 88-75 του Κοροίβου Αμαλιάδας στο «Κροίσος Πέρσης» της Νέας Σμύρνης, έφτασε στο 3-0 και απέχει μια νίκη από την πρόκριση στο Final 4.

Σπουδαία νίκη με 72-70 στα Μέγαρα απέναντι στη Νεανική Εστία Μεγαρίδας πέτυχε ο Ηρακλής μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά. Ο Μιχάλης Σπρίντζιος με τρίποντο στα 2,9” πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το Ψυχικό πέρασε με 83-70 από τη Λαμία απέναντι στον Έσπερο, έφτασε στο 3-0 και το χωρίζει μια νίκη από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

 

To Top