ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εstoesatleti: “Ο Πελεγκρίνι δεν ήθελε τον Μορόν στην Μπέτις και πλέον θριαμβεύει στην Ελλάδα”

Σημείο αναφοράς στα ισπανικά ΜΜΕ συνεχίζει να αποτελεί ο Λορέν Μορόν ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Άρη.

Οι ιστοσελίδες της Ιβηρικής αναφέρονται κυρίως στην… ανάσταση της ποδοσφαιρικής καριέρας του, αλλά και στην… λάθος, όπως ισχυρίζονται εκτίμηση του νυν προπονητή της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, να τον συμβουλέψει να φύγει από την ομάδα και να συνεχίσει στην Ελλάδα.

«Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν τον ήθελε και πλέον θριαμβεύει στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του σχετικού θέματος της ιστοσελίδας estoesatleti, που αναφέρει:

«Ο Ισπανός φορ ζει μεγάλες στιγμές στην Ελλάδα. Στα 29 του, Ισπανοί ειδικοί του ποδοσφαίρου τολμούσαν να του προτείνουν να αποσυρθεί πρόωρα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Λόρεν Μορόν ήξερε να επαναφέρει τον εαυτό του και βρήκε τη θέση του στην ελληνική Super League. Εκεί, ο επιθετικός από την Μαρμπέγια έχει στον προσωπικό του λογαριασμό επτά γκολ και δύο ασίστ στα 13 παιχνίδια που έχει παίξει με την τωρινή του ομάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης».

Ο συντάκτης του κειμένου τονίζει επίσης: «Ο ελληνικός σύλλογος για τον Ισπανό επιθετικό είναι μια πραγματική πηγή ανανέωσης για να δώσει ξανά ζωή στο ποδόσφαιρό του. Επιπλέον, στα αποδυτήρια της ελληνικής ομάδας υπάρχουν Ισπανοί παίκτες όπως ο Μάρτιν Μοντόγια και ο Ρουμπέν Πάρντο, και οι δύο πρώην παίκτες της Μπέτις, που μπορεί να βοήθησαν τον Μορόν στην προσαρμογή του».

Και το «θέμα» καταλήγει ως εξής:

«Ωστόσο, φαίνεται ότι μέρος της ευθύνης για αυτή την ανανέωση μπορεί να βαρύνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι σε συνομιλία που είχε με τον Μορόν πριν την αποχώρησή του. Ο έμπειρος προπονητής φαίνεται πως ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες της υπογραφής του Λόρεν Μορόν με τον Άρη Θεσσαλονίκης».

 

To Top