ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζάρας: «Βγήκαμε πιο δυνατοί από τις ήττες»

Ο Θοδωρής Ζάρας ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ, με τον ίδιο να μιλάει για τη δική του εμφάνιση, αλλά και για τον πολύ δύσκολο όμιλο των «κίτρινων», σχολιάζοντας παράλληλα την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο yellowradio:

Για το αν αισθάνεται ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα: «Νομίζω πως όλη η ομάδα βοήθησε για να φτάσουμε στη νίκη και ήμουν και εγώ σε καλή μέρα. Οι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν να βρεθώ μόνος μου και όλοι μαζί καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά και τη διαφορά που ήταν πολύ σημαντικό».

Για το αν ήταν νίκη-απάντηση προς όλους: «Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Όμως, βγήκαμε πιο δυνατοί, μπήκαμε στον αγώνα προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι».

Για το αν έχει έρθει ήδη η πρόκριση για τον Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Η νίκη που κάναμε και πήραμε τη διαφορά, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως. Έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Μαυροβούνιο και πιστεύω αν κερδίσουμε εκεί, θα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση».

Για την άμυνα του Άρη: «Είχαμε πει από την αρχή ότι πρέπει να κρατήσουμε και τα ατού, αλλά και όλη την ομάδα της Τράμπζονσπορ χαμηλά στο σκορ για να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και φτάσαμε στη νίκη».

Για το αν νιώθει ότι βρίσκει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο: «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω παίξει, όμως δεν ένιωθα ποτέ βάρος. Χθες μου δόθηκε η ευκαιρία, ήμουν καλός, απέδωσα και κερδίσαμε. Είμαστε μια οικογένεια όλοι οι παίκτες. Νιώθω καλά και στην πορεία ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια αποτελέσματα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Νομίζω είναι η βάση της ομάδας να είναι υγιή τα αποδυτήρια. Αν δεν είναι καλό το κλίμα αρχίζουν τα προβλήματα. Όλοι οι παίκτες έχουμε δεθεί και στην πορεία θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για το αν βοήθησε το καλό κλίμα στο να μην υπάρξουν τριβές: «Σίγουρα. Αυτό βοηθάει μετά από τις ήττες. Η ομάδα είναι πιο δυνατή έτσι».

Για το αν υπάρχει βελτίωση: «Η φιλοσοφία μου είναι να το πηγαίνω βήμα-βήμα. Οπότε κοιτάμε να περάσουμε στην επόμενη φάση στο Eurocup και βλέπουμε και το Πρωτάθλημα».

Για το 13 στη φανέλα: «Το φοράω εδώ και πολλά χρόνια. Από μικρό μου άρεσε αυτό το νούμερο».

To Top