ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Βελτίωση στην επικοινωνία μας σε άμυνα και επίθεση”

Το δείγμα γραφής που έδειξε ο Άρης στα δύο παιχνίδια των Μαυροσκουφείων ήταν αν μη τι άλλο αισιόδοξο. Το κυριότερο στοιχείο είναι ότι οι κίτρινοι είναι “γεμάτη” ομάδα, με βάθος πάγκου και έδειξαν ότι έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Θόδωρος Ζάρας, εστιάζοντας κυρίως στην επικοινωνία.

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε πως “μπορούμε να βελτιωθούμε στην επικοινωνία μεταξύ μας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είναι λογικό αυτή την περίοδο να υπάρχουν κάποια προβλήματα γιατί είναι πολύ νωρίς, ενω υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα του κάθε παίκτη, πως κινείται στην άμυνα και στην επίθεση και πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση θα παρουσιάζουμε συνεχή βελτίωση”.

Για την δική του κατάσταση αναφορικά με πρόβλημα στους προσαγωγούς σχολίασε πως “αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Ένιωσα και πάλι κάποιες μικρές ενοχλήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Παρασκευής και στο φιλικό στη Βουλγαρία. Τώρα όμως είμαι καλύτερα”.

Ο Ζάρας ρωτήθηκε και για τον προημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ και απάντησε ότι “θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Δουλεύουμε πολύ καλά με το προπονητικό τιμ, ξέρουμε τι κάνουμε και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

To Top