ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Δύσκολη και περίεργη βδομάδα για μας, νίκη στη Γαλλία”

Ο Θόδωρος Ζάρας αναφέρθηκε στις απουσίες και τους απαιτητικούς αγώνες που έχει ο Άρης σε διάστημα 48 ωρών σε Ελλάδα και Ευρώπη, γράφοντας το δεύτερο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε: “Ήταν μια δύσκολη και ταυτόχρονα λίγο περίεργη, αναφορικά με το ευρωπαϊκό αποτέλεσμα, εβδομάδα για εμάς.

Έχουμε μπροστά μας την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Έτσι και αλλιώς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά το έργο μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο από την στιγμή που έχουμε απουσίες. Παρόλα αυτά θα πάμε να δώσουμε το 100% μας για να πάρουμε ότι μας αναλογεί.

Έπειτα μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος και σημαντικός αγώνας στην Ευρώπη. Για να προχωρήσουμε στους «8» του Basketball Champions League χρειαζόμαστε νίκη στην Γαλλία επί της Βιλερμπάν, δεδομένου ότι η αναμέτρηση στο ‘Nick Galis Hall’ έληξε ισοπαλία, 67-67!

Η Βιλερμπάν είναι μια σκληρή ομάδα, παίζει σετ παιχνίδι και πρέπει στον επαναληπτικό να έχουμε πολύ καλό πρόσωπο στην άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να πάρουμε το πολυπόθητο διπλό και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

To Top