ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Είμαστε επαγγελματίες, το ξεχάσαμε ήδη και προχωράμε παρακάτω!”

Οι παίκτες του Άρη είδαν τα λάθη τους στο Ρέθυμνο, γύρισαν διακόπτη, έχουν ήδη ξεχάσει το σαββατιάτικο ματς και στρέφουν την προσοχή τους στο πως θα ξεκινήσουν με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επεσήμανε ο Θόδωρος Ζάρας.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε αρχικά για τους Έλιος Σανς: “Είναι ομάδα που τρέχει το γήπεδο, έχει πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει να προσέξουμε πολύ τον ρυθμό. Θα έλεγα ότι είναι μια ομάδα που μοιάζει αρκετά με το Ρέθυμνο”.

Για το αν η ομάδα μπορεί έστω και μέσα από διαφορετική διοργάνωση να ανακάμψει αγωνιστικά μετά την ήττα στο Ρέθυμνο σχολίασε: “Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Κοιτάξαμε τα λάθη μας, πρέπει να τα βελτιώσουμε, να βελτιωθούμε και εμείς. Το αφήνουμε πίσω, δεν έχουμε άλλη επιλογή”.

Σε ερώτηση για το αν έχει εξήγηση για το 3/33 τρίποντα είπε: “Είναι κακή μέρα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι άλλο, γιατί τα περισσότερα ήταν και ελεύθερα. Το αφήνουμε πίσω εγώ προσωπικά και οι συμπαίκτες μου. Το ξεχάσαμε ήδη και προχωράμε παρακάτω”.

Για την εικόνα που έχει για τον όμιλο και τη διοργάνωση είπε: “Έχει πολύ καλές ομάδες, πρέπει να φανούμε έτοιμοι, αν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε και με το δεξί την Τρίτη και να μην έχουμε απώλειες μέσα στην έδρα μας”.

Για το… απωθημένο από τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε πέρσι ο Άρης σχολίασε: “Βήμα – βήμα ξεκινάμε και θέλουμε να πετύχουμε και να πάμε στην επόμενη φάση”.

To Top