ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Είχαμε θέληση και συγκέντρωση, στον Άρη είμαστε μια οικογένεια”

Για την πρόκριση του Άρη στους 32 του Γιούροκαπ, τον κόσμο αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μίλησε ο Θοδωρής Ζάρας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Στεάουα:

Για την πρόκριση στους 32 του Γιούροκαπ: Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση ήταν ένας από τους στόχους, δεν χρειαστήκαμε το άλλο ματς δεν ξέραμε καν τι είχε συμβεί γιατί κοιτούσαμε τους εαυτούς μας. Είναι κάτι μοναδικό.

Για τον κόσμο: Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, έδωσε και σήμερα βροντερό παρών και εδώ και ελπίζουμε και στην επόμενη φάση να είναι κοντά μας.

Τι είχε ο Άρης που δεν είχαν οι άλλες ομάδες στον όμιλο:  Νομίζω είχαμε θέληση, συγκέντρωση και ήμασταν προετοιμασμένοι και από τα σκληρά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για τα παιχνίδια των Χριστουγέννων: Είναι κάτι καινούριο και αυτό. Στον Άρη είμαστε μια οικογένεια και οι οικογένειες περνάνε και τα Χριστούγεννα μαζί, ελπίζουμε να έρθουν και μερικά άτομα που αγαπάμε στην Αθήνα μαζί, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και ελπίζω να ανταποκριθούμε κατάλληλα.

To Top