ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Να κερδίσουμε εμείς και να μην ασχοληθούμε με άλλους αγώνες”

Ο Θόδωρος Ζάρας έχει ξεκάθαρη σκέψη για τον αυριανό αγώνα με την Στεάουα. Δεν ασχολείται με το αποτέλεσμα του Καζάν και μπαίνει ο ίδιος και οι παίκτες του για να κερδίσουν τον αγώνα στο Βουκουρέστι και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε αρχικά πως “είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι γιατί αν κερδίσουμε, παίρνουμε την πρόκριση που ήταν στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η Στεάουα είναι καλή ομάδα, θα παίξει χωρίς άγχος κι αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη”.

Για το τι θυμάται από τον πρώτο αγώνα και τι πρέπει να κάνει αύριο η ομάδα είπε ότι “είχαμε διαφορά 15 πόντων, αλλά τη χάσαμε εύκολα. Η Στεάουα έχει καλούς παίκτες με εμπειρία κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να παίξουμε καλά με έμφαση στην άμυνά μας”.

Ρωτήθηκε αν θα έχει το μυαλό του στο Καζάν και απάντησε πως “θέλουμε να κερδίσουμε εμείς και να μην ασχοληθούμε με τους άλλους αγώνες”.

Αναφέρθηκε και στην παρουσία των οπαδών στην προπόνηση αλλά και στο αυριανό παιχνίδι: “Είναι κάτι που θυμίζει λίγο τις παλιές εποχές του Άρη. Είναι σίγουρα ευχάριστο που θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Τους περιμένουμε αύριο για να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη και την πρόκριση”.

To Top