ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζάρας: “Ο κόσμος να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα”

Ο Θόδωρος Ζάρας πήρε την σκυτάλη από τον Βασίλη Σίμτσακ και θα γράφει μπλογκ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο κορυφαίος στο Στρασβούργο έγραψε πως περιμένει τον κόσμο και πάλι στο πλευρό της ομάδας με τη Βιλερμπάν, αλλά και με τον Κόροιβο.

Το μπλογκ του Ζάρα στον ΕΣΑΚΕ: “Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δεδομένου ότι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος διαδέχθηκε το κρίσιμο παιχνίδι με την Στρασμπούρ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το διπλό στην Γαλλία. Όμως, είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι αυτό το αφήνουμε πίσω μας, γιατί πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Κόροιβο και στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αυτό της Τετάρτης με την Βιλερμπάν. Θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλουμε με την βοήθεια και του κόσμου μας, να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά που ίσως να είναι σημαντική για τον επαναληπτικό στην Γαλλία.

Πριν από όλα βέβαια, είναι η αναμέτρηση με τον Κόροιβο. Και σ’ αυτήν την αναμέτρηση θέλουμε να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Τον θέλουμε να έρθει κοντά μας και να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να μπούμε δυνατά για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και να μην αφήσουμε στον αντίπαλό μας ελπίδες να διεκδικήσει το παιχνίδι”.

To Top