ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζάρας: “Τα εύκολα και τα δύσκολα εμείς τα κάνουμε…”

Ο Θόδωρος Ζάρας μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου που έπεται του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την προσπάθεια να βρει η ομάδα του Άρη σταθερότητα.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως “τα εύκολα και τα δύσκολα τα κάνουμε εμείς. Από εμάς εξαρτάται, από την απόδοσή μας, πώς θα μπούμε στο γήπεδο. Θεωρητικά είχαμε εύκολο παιχνίδι, παρόλο που ο Προμηθέας έχει καλό ρόστερ και καλή ομάδα. Τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε”.

Για την σταθερότητα είπε ότι “είναι εμφανές ότι δεν είμαστε σταθεροί. Προσπαθούμε να μπαίνουμε σε κάθε ματς δυνατά, από την άμυνα. Το έχουμε δείξει στα δύο τελευταία παιχνίδια, το δουλεύουμε, προσπαθούμε κάθε μέρα, με βίντεο, με προπόνηση”.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σε συνάρτηση με τον τελικό του Κυπέλλου είπε ότι “είναι δύο δυνατά παιχνίδια, πολύ σημαντικά για μας, ιδίως το δεύτερο. Είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο και οι δύο ομάδες. Θα είναι ένα κρας τεστ για την ομάδα, να προετοιμαστούμε για την ταχύτητα, στην δύναμη, εκεί όπου και οι δύο ομάδες είναι στο πιο υψηλό επίπεδο”.

Για το αν σκέφτονται τον τελικό Κυπέλλου δήλωσε: “Σίγουρα το σκεφτόμαστε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Προέχει ο Ολυμπιακός, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να είμαστε σωστοί και μετά να συγκεντρωθούμε στον τελικό”.

To Top