ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Το πρόσημο είναι θετικό και συνεχίζουμε”

Η πρόκριση στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την παρουσία στον τελικό του κυπέλλου βάζει θετικό πρόσημο στη σεζόν που τρέχει, όπως επεσήμανε ο Θόδωρος Ζάρας.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν παίκτης “κλειδί” στο ξεκίνημα του δεύτερου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τόνισε μεταξύ άλλων πως “ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξεκαθάρισε οριστικά η τετράδα, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ, πάρα τις δυσκολίες που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε εμείς οι παίκτες και οι προπονητές μας. Όλα πήγαν καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν σε αυτό. Συνεχίζουμε”.

Ρωτήθηκε να συγκρίνει τις δύο χρονιές του στην ομάδα και απάντησε: “Σε σχέση με την περσινή χρονιά καταφέραμε στην Ευρώπη να είμαστε στα ίδια, καταφέραμε στην Ελλάδα να είμαστε στα ίδια και μπορεί και παραπάνω και καταφέραμε να δώσουμε το παρόν στον τελικό του κυπέλλου. Πιστεύω πως το πρόσημο είναι θετικό. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θα παίξουμε χωρίς άγχος, που μπορούμε να κερδίσουμε και κάτι καλύτερο”.

Για την προσέγγιση που είχαν στον δεύτερο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: “Είχαμε πει ότι πάμε για τελικό, σαν να μην υπάρχει τρίτο παιχνίδι. Μας βγήκαν κάποια σουτ, χτυπήσαμε τον ΠΑΟΚ στα αδύνατα σημεία του και πιστεύω πως αυτό φανερώνει και το τελικό σκορ” και πρόσθεσε: “Πάντα υπάρχει ένα πλάνο από τους προπονητές, το εκτελέσαμε πολύ καλύτερα, μας βγήκαν κάποια σουτ, καταφέραμε και σκοράραμε αρκετά, γι’ αυτό καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι”.

Για την συνέχεια των πλέι οφ υπογράμμισε: “Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, το αποδεικνύει κάθε χρόνο. Φέτος προετοιμάζεται για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Η λογική λέει πως θα συναντηθούμε με την ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο παιχνίδι κι αν είναι, θα μπαίνουμε μέσα για να το κερδίζουμε”.

To Top