ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Το χρωστούσα στον εαυτό μου, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου”

Ο Θόδωρος Ζάρας το χρωστούσε το σημερινό. Στον εαυτό του, στους συμπαίκτες του, στους προπονητές του. Αυτό επεσήμανε μετά τον αγώνα στο Στρασβούργο.

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε: “Ξέραμε ότι θα αντιδράσουν μετά το -19, όπως και έκαναν. Μπήκαν πολύ δυνατά, γι’ αυτό και το +22. Εμείς δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε, αλλά κρατάμε την πρόκριση. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε και κοιτάμε μπροστά”.

Ρωτήθηκε αν οι παίκτες χαλάρωσαν λόγω των απουσιών και απάντησε: “Συνήθως οι ομάδες συσπειρώνονται με τις απουσίες. Το ένστικτο των παικτών ενεργοποιείται και παίζουν και για τους τραυματίες”.

Ρωτήθηκε αν εν τέλει βοήθησε την Στρασμπούρ το ότι απουσίαζαν οι Χάουαρντ και Τράβις γιατί έπρεπε να πάει σε τρελό ρυθμό και απάντησε: “Ξέραμε ότι θα έπαιζαν με λίγο περίεργα σχήματα. Εμείς προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε και στο τέλος μας βγήκε. Έπρεπε να κάναμε και εμείς κάτι αντίστοιχο”.

Για την δική του απόδοση είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η απόδοσή μου δεν ήταν αυτή που ήθελα. Το χρωστούσα και στον εαυτό μου και στα παιδιά και στους προπονητές. Δεν μπορούσα να τα κάνω μόνος μου, με αξιοποιούσαν οι συμπαίκτες. Ευτυχώς καλύψαμε την διαφορά, χάσαμε μόνο με 11 πόντους και προχωράμε”.

To Top