ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζέμπερης: Από τον Αμορόζο και τον Κάμπορα μέχρι τη δικαίωση για τον Ντουρμισάι

“Μια σημαντική προσθήκη στην μεριά της ΠΑΕ Άρης έρχεται στην υπόθεση της FIFA και του μπαν των μεταγραφών και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Κωνσταντίνου Ζέμπερη”… Έτσι ξεκινούσε το ρεπορτάζ του PRESSARIS στις 19 Φεβρουαρίου 2020, όταν ο κιτρινόμαυρος σύλλογος είχε βυθιστεί στη δίνη του πρώτου μπαν και στην απαγόρευση των μεταγραφών…

Από τότε έτρεξε αρκετό νερό στ’ αυλάκι. Το νομικό επιτελείο του Άρη δικαιολογημένα δικαιώθηκε στην υπόθεση Ντουρμισάι, έκανε τον δικό του αγώνα για να αποδείξει ότι οι κιτρινόμαυροι δεν εμπλέκονται με κανένα τρόπο στο συγκεκριμένο ζήτημα και τα κατάφερε!

Ο δικηγόρος που έτρεχε την υπόθεση όλους αυτούς τους μήνες ήταν ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, ο οποίος με τους χειρισμούς του, έφερε την αποστολή εις πέρας. Και δεν ήταν η μόνη, αφού είχαν προηγηθεί οι δικαιώσεις στις υποθέσεις Λάσκορ και Σαράκη (αδειοδότηση).

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζέμπερης είχε παλαιότερα συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και θεωρείται – όχι άδικα- ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

“Τον δικηγόρο που έχει ο Άρης τον κ.Ζέμπερη τον ξέρω από πολύ μικρό, τον είχα ασκούμενο στο γραφείο μου. Είναι ότι καλύτερο σε Έλληνες δικηγόρους για τα θέματα του CAS, τον ίδιο έχω επιλέξει και εγώ. Έχω εμπιστοσύνη στον κ.Ζέμπερη αλλά νομικά οι ελπίδες θεωρώ ότι είναι πολύ λίγες” μας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά λίγες μέρες μετά ο Αλέξης Κούγιας μετά από σχετική ερώτηση…

Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

To Top