ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζέρβας: “Χθες ήταν το γήπεδο του Ηρακλή, αύριο Άρης και το Παλέ, μεθαύριο ο ΠΑΟΚ”

Την ικανοποίησή του για τη λύση που δόθηκε στο χρόνιο ζήτημα του ιστορικού Γ.Σ. Ηρακλής εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Voria.gr: «Συμβάλαμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, διαβεβαιώνοντας ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θα σταθεί δίπλα σε όλα τα σωματεία της πόλης και τα προβλήματά τους.

«Δεν αντιμετωπίζουμε προνομιακά καμία ομάδα. Κάθε υπόθεση των ομάδων της πόλης είναι και δική μας υπόθεση. Δεν μπαίνουμε σε οπαδικές αντεγκλήσεις και διαμάχες. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός. Χτες ήταν ο Ηρακλής, αύριο ο Άρης και το ζήτημα του Παλέ ντε Σπορ και μεθαύριο ο ΠΑΟΚ με το νέο του γήπεδο. Σε όλα τα θέματα είμαστε καταλύτης επίλυσης. Ενεργούμε επί της ουσίας και όχι επικοινωνιακά ή επιφανειακά. Θέλουμε δηλαδή το αποτέλεσμα. Στον δήμο μας έχουν την έδρα τους τα τρία μεγάλα ιστορικά σωματεία της πόλης μας και η διοίκηση του δήμου θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στα δίκαια αιτήματά τους και στις δυσκολίες τους», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης”.

To Top