Ζήνδρος: “Η ομάδα θέλει στήριξη. Μακάρι να δώσει λύση ο Αγκάνθο”

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος αναφέρθηκε στο χθεσινό φιλικό με την Μπενφίκα, στην προσέλευση του κόσμου, αλλά και στο πρόβλημα που έχουν οι κίτρινοι στο σκοράρισμα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του Άρη στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Μπενφίκα: «Καταρχήν, η Μπενφίκα δεν κατέβασε την κανονική ομάδα. Εμείς παίξαμε λίγο συγκρατημένα. Είναι φιλικό παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίσαμε. Δίνονται ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά. Ο χρόνος θα δείξει. Χρειάζεται υπομονή. Έτσι ξεκινήσαμε και εμείς με τον αείμνηστο Αλκέτα Παναγούλια. Μετά από 2-3 χρόνια φτάσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο θα πρέπει να γίνουν 1-2 προσθήκες».

Για τα μόλις δύο γκολ που έχει πετύχει ο Άρης στα τελευταία 11 παιχνίδια: «Λέει πολλά αυτό. Δείχνει δυσκολία στο σκοράρισμα. Ελπίζω ο Αγκάνθο να βοηθήσει. Το γκολ είναι το δύσκολο σημείο σε κάθε ομάδα. Αυτό θα γίνει και με το ανέβασμα όλης της ομάδας συν την ικανότητα του κάθε επιθετικού. Μακάρι ο Αγκάνθο να δώσει τη λύση. Είμαστε πρωταθλητές στις ομάδας Κ17 και Κ20 και αν βγουν παίκτες από κει θα βάλουμε τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία».

Για την προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό φιλικό: Χθες ήταν απογοητευτική η προσέλευση του κόσμου,. Όχι μόνο γιατί ήταν η Μπενφίκα, αλλά γιατί έπρεπε να δείξουμε τη στήριξή μας στην ομάδα. Η ομάδα θέλει στήριξη και πίστωση χρόνου. Ο κόσμος χθες δεν έδωσε θετική ψήφο και αυτό ήταν άσχημο. Όταν πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα θα πρέπει αν υπάρχει ο ανάλογος αριθμός».

Για το γεγονός ότι υπήρξε άγνοια ότι θα έρθει η δεύτερη και όχι η πρώτη ομάδα της Μπενφίκα: «Δεν ξέρω πως έγινε. Δεν ήθελαν να δοθεί στη δημοσιότητα ότι δεν θα έρθουν τα αστέρια της ομάδας γιατί θα κόψει τη θέληση του κόσμου να έρθει στο γήπεδο. Οι δουλειά των μάνατζερ είναι αυτή. Να κλειδώνουν τα φιλικά με όλα τα αστέρια να είναι παρόντες. Με την Μπόκα ήρθαν όλα τα αστέρια. Πρέπει να γίνουν και άλλες προσπάθειες για να έρθουν ομάδες από το εξωτερικό κοντά μας. Με τις ομάδες που παίξαμε τα προηγούμενα χρόνια όπως η Σίτι και η Αθλέτικο έπρεπε να κάνουμε σύσφιξη σχέσεων. Τα οφέλη για την ομάδα θα ήταν πολλαπλά».

To Top