Ζήνδρος: “Η… Σάκκαρη, ο Αλκέτας και η καψούρα για τον Άρη”!

Στο Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα ματς που παρακολούθησε στο Rolan Garros:

Ήταν μία πάρα πολύ ωραία και δυνατή εμπειρία. Όπως έλεγε και ο αξέχαστος Αλκέτας Παναγούλια η αποτυχία με την επιτυχία απέχει μία κλωστή. Ήταν θέμα συγκυρίας και τύχης ότι δεν πήγε στον τελικό, όλα παίζουν ρόλο.

Για την εμπειρία του να βλέπεις ένα ματς Rolan Garros:

Είναι συγκλονιστικό, όχι μόνο το γήπεδο αλλά όλο το αθλητικό κέντρο. Υπάρχουν οι αναμνήσεις από παλιούς τελικούς, από παίκτες που περάσανε, από ινδάλματα.

Το εισιτήριο του ημιτελικού ήταν στα 110 ευρώ, στον τελικό στα 250 για το Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς, αλλά δεν υπήρχαν εισιτήρια. Προϋπόθεση για να μπεις στο γήπεδο είναι να κάνεις τεστ εμβολιασμού, και αξίζει να πούμε ότι στην Γαλλία όλα είναι δωρεάν.

Για τον γιό του Μητσοτάκη που βρέθηκε στο Παρίσι:

Μόνο που δεν κρεμόταν από τα κάγκελα ο ιός Μητσοτάκης. Το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας ήταν με την Σάκκαρη, έκανε τιτάνια προσπάθεια.

Για τον Άρη:

Να μιλήσουμε για την καψούρα μας. Εγώ ξαναπάω Κύπρο άνετα, ευχάριστα και με την πρόκριση σίγουρη. Θεωρώ ότι από τα ονόματα που κυκλοφορούν είναι από τις πιο βατές αντιπάλους αν όχι η πιο βατή.

Η Σότσι μπορεί να είναι νέα ομάδα αλλά για να έχει τέτοιο μπάτζετ θα έχει και καλούς παίκτες.

Υπάρχουν δύσκολες κληρώσεις, αλλά ο Άρης μπορεί να παλέψει με κάθε αντίπαλο.

Για τις μεταγραφές:

Χρειάζεται η ενίσχυση, χρειάζονται κάποιες λύσεις, κάποιοι παίκτες δεν βοήθησαν όσο περιμέναμε. Πρέπει να υπάρξουν κάποιες αντικαταστάσεις και κάποιες βελτιώσεις.

Για το ότι έχει πάει στο Euro:

Πήγα στο Euro με τον αξέχαστο Αλκέτα. Αυτός με έβγαλε στον Άρη, αυτός με κάλεσε στην Εθνική, με αυτόν έκανα διοίκηση, όταν ανέλαβε ήμουν μαζί του.

Εκείνη ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία τότε του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το τωρινό Euro:

Βλέπω πολύ μεγάλη ισορροπία. Ακόμη και η Πορτογαλία δεν άξιζε να κερδίσει με 3-0. Βλέπω τα ματς να είναι πολύ κοντά, ίσως στην επόμενη φάση θα δούμε πάρα πολλά ματς με λίγα γκολ.

Νομίζω σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει η Γαλλία, σίγουρα η Ιταλία.

Για τον κόσμο στα γήπεδα:

Μου έλλειψε πάρα πολύ, μου αρέσει τα αθλήματα να είναι με κόσμο και να μπορείς να τα βλέπεις από κοντά. Είδα NBA, είδα Moto gp, είδα τένις και περιμένω να δω και ποδόσφαιρο με κόσμο.

To Top