Ζήνδρος: «Να βγει η χρονιά ανώδυνα»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, υποστήριξε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να βγάλει τη χρονιά ανώδυνα και χωρίς να θέτει υψηλούς αγωνιστικούς στόχους, προσθέτοντας ότι το θετικό είναι ότι θα βγουν νέοι παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Για το πώς βλέπει την σεζόν που έρχεται στον Άρη, ο Γιώργος Ζήνδρος δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»: «Η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν είναι αυτό το ξεκίνημα ή κάποιος ενδιάμεσος σταθμός. Λόγω των οικονομικών βλέπω ότι θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια χρονιά ανώδυνα, χωρίς στόχους».

Για την ανανέωση που θα γίνει στην ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για τη γνώμη που έχει για τον Μάκη Κατσαβάκη: «Είναι θετικό στοιχείο. Ο Κατσαβάκης που ανέλαβε, είναι ικανός και μπορεί να δώσει κάποια πράγματα. Αλλά σαν γενική εικόνα δεν θα μας αφήσει περιθώρια για τίποτα παραπάνω. Θα πρέπει αν δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Αυτό το στάδιο το έχω περάσει με τον Αλκέτα Παναγούλια στη μεγάλη ανανέωση. Εκείνη η ομάδα έφτασε να χτυπήσει το πρωτάθλημα Αλλά τότε ήταν άλλες οι συνθήκες. Φέτος θα ταλαιπωρηθούμε σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχουμε κανένα στόχο για φέτος. Το μόνο που μπορεί να γίνει φέτος είναι να βγουν νέοι παίκτες, αλλά ο Άρης δεν γίνεται να μην έχει στόχους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν βάσεις και υπομονή για αυτή την ανανέωση. Είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα. Μακάρι να πράγματα να πάνε όπως τα σχεδιάζουν τα παιδιά γιατί κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια. Ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, αλλά κάποια πράγματα θα πρέπει να τον κάνουν να μείνει κοντά στην ομάδα».

Για τη συστράτευση των παλαιμάχων της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια: «Δεν είναι αρκετό. Θέλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και πολύ μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση».

To Top