Ζήνδρος: “Στήριξη στον Μιχαλήτσο και αντεπίθεση”!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την αποχώρηση του Αλκαράθ και την πρόσληψη Μιχαλήτσου:

«Αυτή τη στιγμή ο Μιχαλήτσος είναι η καλύτερη επιλογή, ήταν η καλύτερη λύση. Είναι πάντα στη διάθεση της ομάδας και νομίζω ότι είναι η έκτη φορά που αναλαμβάνει στα δύσκολα. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Από τη στιγμή που αναλαμβάνει δεν πρέπει να συζητάμε και με άλλους προπονητές. Δεν πρέπει να υπάρχει παρέμβαση στο έργο του, να τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι έχουν έρθει τέσσερις προπονητές φέτος στον Άρη:

«Αυτό είναι ότι χειρότερο, δείχνει αστάθεια και μια ομάδα που δεν μπορεί να βρει ρυθμό».

Για το λόγο που απομακρύνονται οι προπονητές από τον Άρη:

«Τα αποτελέσματα σίγουρα παίζουν ρόλο, όποιος δε φέρνει τα αποτελέσματα είναι υπό διωγμό. Το ότι έφυγε ο Αλκαράθ είναι άλλος παράγοντας, βρήκε ομάδα στην Ισπανία και έφυγε. Δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα αυτό, την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες και να μην είμαστε κάθε Κυριακή με την πλάτη στον τοίχο».

Για το αν μπορεί να αλλάζει η εικόνα της ομάδας:

«Οι παίκτες που ήρθαν από τον Ολυμπιακό είναι αξιόλογοι. Ο Μιχαλήτσος ξέρει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα δεν θα είναι παιχνίδι από τα συνηθισμένα και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο Άρης ψάχνει για βαθμούς, ο ΠΑΟΚ ελπίζει να επανέλθει σε επιτυχίες μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες στη ψυχή και στον ιδρώτα αυτά θα μετρήσουν περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα αλλά δεν κρίνονται μόνο εκεί αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν θα παίξει ρόλο η πίεση:

«Βεβαίως και θα παίξει, γι’ αυτό είπα ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δε νομίζω να ξεκινήσει καμία ομάδα ανοιχτά, ούτε ο ΠΑΟΚ που έχει καλύτερους παίκτες. Θα κριθεί στο ποιος θα τρέξει περισσότερο αλλά και στις μάχες που θα δοθούν».

Για τις δηλώσεις του Γιαννιώτα περί εκδίκησης:

«Πάντα παίζει ρόλο το πρώτο παιχνίδι. Όταν όμως θέλεις να πάρεις εκδίκηση μπορεί να σου βγει ανάποδα. Δεν πρέπει να το σκέφτονται έτσι».

Για τους βετεράνους και αν τον ικανοποιεί που ο Σπυρίδων είναι μέλος της διοίκησης:

«Βεβαίως και με ικανοποιεί, αλλάζουμε σελίδα στο Άρη. Δεν είναι όπως παλιά που δεν υπήρχαν βετεράνοι στον Άρη. Παλαίμαχοι παντού υπάρχουν έχουν την εμπειρία και είναι πιο κοντά στον παίκτη. Ο Άγγελος Σπυρίδων ξέρει πως θα μιλήσει και πως θα πλησιάσει τους παίκτες. Πιστεύω ότι βοήθησε την ομάδα στο να έχει καλύτερη νοοτροπία».

To Top