Ζήνδρος στο PRESSARIS: “Γιατί δεν εμπλέκομαι τώρα στον Άρη…” – Συνάντηση διοίκησης-βετεράνων

Συνειδητοποιημένος στο να μην αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ Άρης να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού εμφανίσθηκε για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Ζήνδρος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλαιά δόξα του Άρη μίλησε στο PRESSARIS και τόνισε πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο τον εμποδίζουν από το να εμπλακεί ενεργά στα κοινά της ΠΑΕ.

“Αυτή την περίοδο δεν έχω χρόνο καθόλου για να αφοσιώσω στον Άρη από αυτό το πόστο. Είναι και οι καταστάσεις τέτοιες στην ομάδα που πολύ δύσκολα θα μπορούσα να βοηθήσω. Θα έκανα οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να βοηθήσω τον σύλλογο, αλλά δεν μπορώ να πάρω αυτή την ευθύνη σε αυτή την περίοδο της ζωής μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζήνδρος.

Παρ όλα αυτά, αύριο, θα υπάρξει μία συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ της διοίκησης με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του συλλόγου μεταξύ των οποίων θα βρεθεί και ο Γιώργος Ζήνδρος.

Στην Αλκμήνης θα δώσουν επίσης το “παρών” οι Ντίνος Κούης και Γιάννης Βένος που πέρα από την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά θα συζητήσουν διάφορα θέματα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει από όλους και μια προσπάθεια μεταπείσεως της αρχικής απόφασης του Ζήνδρου έτσι ώστε να εμπλακεί τελικά στα κοινά του συλλόγου.

To Top