Ζήνδρος στο PRESSARIS: “Καλύτερα να διαλυθεί η ΚΜΑ! Δεν με έπεισαν Στεφανίδης-Γαλανός…”

Στη σημερινή γενική συνέλευση της ΚΜΑ αναμένεται να ληφθεί η ιστορικότερη απόφαση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη με τον Γιώργο Ζήνδρο να μιλά στο PRESSARIS για το αν υπάρχει, πλέον, νόημα ύπαρξης της Κοινωνίας αλλά και για τους Στεφανίδη και Γαλανό.

Φανερά απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ Άρης ο Γιώργος Ζήνδρος αποκαλύπτει γιατί δεν ενεπλάκη στα κοινά του συλλόγου την περίοδο που του έγινε πρόταση να αναλάβει χρέη γενικού διευθυντή: “Είχαμε από την αρχή της χρονιάς τη διάθεση μαζί με τους υπόλοιπους παλαίμαχους του συλλόγου να βοηθήσουμε, ώστε να βρεθεί μία λύση για τον Άρη. Μου έγινε μία πρόταση στη συνεχεια να αναλάβω ενεργό ρόλο, ωστόσο ο κ. Στεφανίδης δεν με έπεισε. Τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε δεν με έπεισαν ότι μπορούν βγάλουν τον Άρη από η δύσκολη θέση”, τόνισε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο διάλυσης της ΚΜΑ: “Σε ενδεχόμενη πτώση της ομάδας στη Γ΄Εθνική παύει να είναι ο θεματοφύλακας των μετοχών του σωματείου. Οπότε και δεν έχει νόημα ύπαρξης. Αλλα το θέμα δεν είναι αυτό. Σε γενικές γραμμές δεν βοήθησε τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν ποτέ αντιπροσωπευτική της δυναμικότητας της. Εφτασε στο σημείο 100-150 άτομα να αποφασίζουν το μέλλον του συλλόγου. Είναι καλύτερο να διαλυθεί η Κοινωνία. Δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα, ειδικά αυτή την περίοδο”.

Ένα άλλο θέμα που επίσης απασχόλησε και μάλιστα έντονα ήταν αυτό του Ελληνικού χρυσού με τον Γιώργο Ζήνδρο να τονίζει πως παρά την αρχική συμφωνία της εταιρίας με τον Πάνο Στεφανίδη το “ναυάγιο” έφερε τον πρόεδρο του Άρη κατάματα με το αδιέξοδο: “Ο Στεφανίδης στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην χορηγία του Χρυσού. Ήταν από την αρχή το δυνατό του χαρτί. Δεν σκέφτηκε όμως τις αντιδράσεις του κόσμου σε μία τέτοια κίνηση. Μου έκανε γνωστή την πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Χρυσό, δεν σκέφτηκε τις συνέπειες με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα η εταιρία να ανακαλέσει το ενδιαφέρον της με μία ανακοίνωση στην οποία μάλιστα διέψευσε και το ενδιαφέρον της. Είχε την διάθεση ο Στεφανίδης να βοηθήσει αλλά δυστυχώς δεν τα έχει καταφέρει. Ίσως είναι καλύτερα να παραιτηθεί…”.

Για τον αν μπορεί να ηγηθεί ο Γιώργος Γαλανός μιας προσπάθειας στη Γ΄Εθνική, τόνισε: “Eίχαμε μία συνάντηση μαζί του παλαιότερα και πάλι όλοι οι παλαίμαχοι. Παρουσίασε το πλάνο του και τόνισε ότι θα βάλει 500.000 ευρώ. Θεωρώ τα λεφτά πολύ λίγα. Δεν ξέρω τις δυνατότητες της εταιρίας που εκπροσωπεί αλλά αυτά τα λεφτά είναι λίγα. Προσωπικά δεν με έπεισε και τόσο…”.

Για τον Άρη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αλλά και τον ίδιο τον 57χρονο τεχνικό, ανέφερε: “Ημουν στο γήπεδο με την Γιαβόρ και μου άρεσε η ομάδα. Τόσο τα παιδιά που έμειναν από την περσινή χρονιά όσο και κάποια νέα έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία. Ξεχώρισα τον Σανιά. Μου άρεσαν αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού του. Το θετικό στον φετινό Άρη είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει τα πάντα στην ομάδα. Είναι θετικό το ότι αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αυτή την περίοδο. Ωστόσο και αυτόν όπως και όλους θα τους κρίνει το αποτέλεσμα. Πάντως μην ξεχνάμε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Στο Πράβετς δεν είχε παίκτες για οικογενειακό διπλό!”.

To Top