ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζήτησαν συγνώμη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, πουλώντας… τρέλα (photos)

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ έσπευσε από την αρχή να αναλάβει την ευθύνη και να καταδικάσει τα επεισόδια, που έκαναν οι οπαδοί της στην Τούμπα. Υπήρξαν δηλώσεις παραγόντων μέχρι και επίσημη ανακοίνωση.

Στο πρόσφατο παιχνίδι των Βεστφαλών με την Μπάγερν Μονάχου, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ με σήκωσαν ένα πανό το οποίο έγραφε: «Σόρι, κάναμε ένα λάθος», όπως αναφέρει το thessports.gr για να συμπληρώσει:

Και μπορεί για όλους όσοι δεν γνωρίζουν πολλά για τη γερμανική ομάδα, να θεωρήθηκε ως μία εξαιρετική κίνηση, ωστόσο πίσω από το… πανό κρύβεται ειρωνεία και προφανώς η συγνώμη ίσως να μην είναι και τόσο… συγνώμη.

Τη φράση που έγραφε το πανό, την είχε χρησιμοποιήσει ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Μπορούσια, Κάρστεν Κράμερ, όταν για χατίρι του χορηγού της ομάδας, της Opel,  σβήστηκε ένα γκράφιτι-μήνυμα του πρώην ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων»  Άντι Πράισλερ, έξω από το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, το οποίο ήταν κάτι σημαντικό για τους οπαδούς.

Για να δικαιολογηθεί για το λάθος του ο Κράμερ, πριν μπει η διαφήμιση του χορηγού, στον ίδιο χώρο είχε γράψει με σπρέι, αυτό ακριβώς που ανέγραφε το πανό των Γερμανών…

dortmund

cramer

To Top