Νέες αιχμές Φίνου κατά Γιώτα: “Ζήτησα να πληρωθώ και γι’ αυτό χώρισαν οι δρόμοι μας”

Ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Άρη, Σπύρος Φίνος τόνισε πως χώρισαν με την διοίκηση των “κίτρινων” ως φίλοι και πως το ζήτημα ήταν καθαρά οικονομικό, επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις που έκανε χθες στο PRESSARIS.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την λύση της συνεργασίας του με τον Άρη: “Πριν από λίγη ώρα συναντήθηκα με τον Θωμά Γιώτα και λύσαμε την συνεργασία μας με καλό κλίμα. Δεν υπήρχε θέμα αγωνιστικό και πιστεύω πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Οι δρόμοι μας χώρισαν αιφνίδια γιατί η πορεία μας δεν δικαιολογούσε το διαζύγιο. Οι λόγοι ήταν οικονομικοί. Εγώ ζήτησα μετά από κάποιους μήνες να πληρωθώ αλλά ο Άρης δεν είχε αυτή την ικανότητα. Χωρίσαμε σαν φίλοι. Έχω περάσει από όλα τα τμήματα του Άρη, είναι η τέταρτη φορά που έρχομαι στον σύλλογο και δεν θα μπορούσα να χωρίσω διαφορετικά. Ρώτησα τον κ. Γιώτα πότε θα αρχίσω να πληρώνομαι. Μέχρι τώρα δεν είχα πάρει ούτε ένα ευρώ. Εγώ έπρεπε να ξεκινήσω να πληρώνομαι τα Χριστούγεννα. Μετά από πολλές αναβολές μου είπε η διοίκηση πως δεν μπορεί να είναι συνεπής απέναντι μου και αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας”.

Για τους στόχους του Άρη: “Τον βασικό στόχο ο Άρης τον έχει πετύχει. Δυστυχώς πληρώνει το τίμημα των πρώτων αγώνων. Εγώ ανέλαβα την ομάδα με πέντε πόντους, φτάσαμε 21 όμως η πορεία των πρωτοπόρων δεν του επιτρέπει παραπάνω. Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παίζει όσο το δυνατό καλύτερα μπορεί . Έχουν την δυνατότητα οι παίκτες να προσφέρουν και να φέρουν τον Άρη ακόμα ποιο ψηλά. Εγώ βρήκα την χρυσή τομή με τον πρόεδρο και ελπίζω και πιστεύω να τηρηθεί η συμφωνία. Υπήρξε μια αναταραχή στην ομάδα με το θέμα Ντεσπέιν και των μεταγραφών. Στην αναταραχή ανταποκριθήκαμε καλά, παίζαμε καλά και κερδίζαμε πόντους. Για να κρατήσεις την ομάδα σε ένα επίπεδο πρέπει να ανταπεξέλθεις και διοικητικά. Εύχομαι να έρθουν τα έσοδα που περιμένουν στον σύλλογο απλά εγώ δεν είχα την υπομονή να περιμένω όλη την χρονιά χωρίς να πληρωθώ”.

To Top