Ζήτησε άμεση ενίσχυση της… αριστεράς!

Διέξοδο σε αγωνιστικά ζητήματα ψάχνει να βρει ο Πρόμπιερζ και οι συνεργάτες του, ενώ συγχρόνως αναζητούνται λύσεις στο θέμα Καστίγιο -Παπαστεριανού για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει ποια είναι η επιπλέον εισήγηση του 39χρονου προπονητή, εκτός από αυτές για την απόκτηση επιθετικού και μέσου.

Ο Πολωνός έχει δώσει το περίγραμμα των απαιτήσεών του στη διοίκηση αναφορικά με την ενίσχυση που περιμένει τον Γενάρη. Θεωρεί επιβεβλημένη την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς πέρα από τον Τσέζαρεκ η ομάδα δεν διαθέτει άλλον καθαρόαιμο φορ περιοχής.

Τουλάχιστον δεν μπορεί να ποντάρει σε κανέναν νεαρό (σε αυτό το χρονικό διάστημα) έχοντας ήδη αποδεσμεύσει τον Γιάκομπ.

Την ίδια ώρα, θέτει θέμα αριστερού οπισθοφύλακα μια και δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Μίσελ στην αριστερή πτέρυγα. Μάλιστα, εστιάζει κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα του βραζιλιάνου γεγονός που έχει στοιχήσει σε κάποια παιχνίδια βαθμούς στην ομάδα.

Το άλλο ανοιχτό θέμα σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση, είναι ο χώρος του κέντρου. Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι η ομάδα χωλαίνει δημιουργικά. Ο ρόλος των αμυντικών χαφ περιορίζεται μόνο ανασταλτικά, κάτι που δεσμεύει την ομάδα σ’ ένα ιδιαίτερα νευραλγικό κομμάτι, αυτό της ανάπτυξης.

Υπάρχουν σκέψεις για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να βελτιωθεί αυτό που περιγράφουμε παραπάνω, όμως δεν είναι εύκολο για δυο λόγους.

1. Βασική προϋπόθεση να βρεθεί παίκτης με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο Άρης, σε περίοδο λιτότητας, αλλά και συνθηκών εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου.

2. Πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο σε ότι αφορά στο ρόστερ. Με άλλα λόγια να αποδεσμευτούν ή να παραχωρηθούν όσοι δεν υπολογίζονται στη παρούσα φάση.  

Ειδικά για το τελευταίο, έχει ανοίξει εδώ και βδομάδες ένας κύκλος συζητήσεων με την διοίκηση, ενώ ο Πρόμπιερζ έχει καταθέσει λίγο-πολύ σκέψεις και επιφυλάξεις για το έμψυχο δυναμικό.

Μάλιστα, βλέπει σαν προοπτική την προώθηση των νεαρών σταδιακά στο βασικό σχήμα, σκέψη που ίσως αυτό το διάστημα εγκυμονεί κινδύνους, περισσότερο λόγω της απειρίας.

Επίσης, οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν την εξέλιξη στο θέμα Παπαστεριανού, η οποία θα προκύψει αποκλειστικά από την διάθεση του Πολωνού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Έλληνας μέσος δικαιούται ευκαιρίες, ειδικά όταν δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου στη φυσική του θέση.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top