Ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ με Ολυμπιακό Βόλου η Παναχαϊκή αφήνοντας σαφή υπονοούμενα

Ανακοίνωση με την οποία ζητά τη διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Πάτρα εξέδωσε η Παναχαϊκή.

Μέσω της ανακοίνωσης ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας της Πάτρας, Λεωνίδας Παπαθωμάς, κάνει λόγο για παίκτες μεγάλης ηλικίας που αγωνιστική απόδοση η οποία παραπέμπει σε εικόνα εφήβων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενώπιον της διοργανώτριας αρχής FOOTBALLLEAGUE

ΑΙΤΗΣΗ

Εμφανίζεται το φαινόμενο πολύ μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστές, που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ν’ αγωνίζονται σε ΠΑΕ της Football League και της Γ΄Εθνική κατηγορίας με πρωτοφανείς επιδόσεις για την ηλικία τους και την προηγούμενη εικόνα τους αντοχές και επιδόσεις. Ειδικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε παρασυρθεί τα προηγούμενα χρόνια απ’ αυτές τις επιδόσεις και είχε συμβόλαια συνεργασίας μαζί τους, πλην όμως η εικόνα τους τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες ήταν τραγική.

Εξαιτίας, αυτής της αγωνιστικής τους εικόνας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλυσε τα συμβόλαια μαζί τους, με συνέπεια την απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών που τους είχε καταβάλλει. Εκείνο το οποίο μας εκπλήσσει είναι ότι αυτοί και άλλοι ποδοσφαιριστές, μόλις μεταγράφονται σε συγκεκριμένες ομάδες εμφανίζουν αγωνιστική εικόνα εφήβων με τρομερές επιδόσεις. Επειδή υποψιαζόμαστε ότι κάτι τουλάχιστον περίεργο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκείας που αφορά τον τρόπο που επιτυγχάνονται αυτές οι επιδόσεις.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και πριν θρηνήσουμε θύματα, για την υγεία των ποδοσφαιριστών

1) Εντατικοποίηση των ελέγχων του ΕΣΚΑΝ στους αγώνες της FootballLeague.

2) Να διενεργηθεί αιματολογικός και ουρολογικός έλεγχος πριν το παιχνίδι της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Ολυμπιακό Βόλου στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Πάτρα, 29/10/2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ».

To Top