Ζήτησε από την UEFA στοιχεία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού ο Κωτουλόπουλος

“Το καλό το… παλληκάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι”!Αυτό προσπαθεί να κάνει πράξη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, εφέτης, Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος, προκειμένου να ανασύρει από το αρχείο τα 109 “ύποπτα” για χειραγώγηση ματς, τα οποία είχαν αρχειοθετηθεί ελλείψει στοιχείων.

Ο κ. Κωτουλόπουλος, αφού δεν κατάφερε να πάρει από τον αθλητικό και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο τα στοιχεία, γιά το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που διερευνάται σε έξι χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, απευθύνθηκε στην UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, έστειλε έγγραφο στην UEFΑ, με το οποίο ζητάει στοιχεία από το υλικό της έρευνας για το κύκλωμα του παράνομου στοιχηματισμού και κυρίως αντίγραφα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που αφορούν την πολύμηνη καταγραφή του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, για το οποίο διενεργείται έρευνα πανευρωπαικά.

Ο κ. Κωτουλόπουλος απευθύνθηκε στην UEFA, καθώς δεν νομιμοποιείται δικονομικά να τα ζητήσει από τη Eurojust.

Ζήτησε στοιχεία από ανοίγματα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς και όλα τα στοιχεία από την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία εμπλεκομένων στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για έρευνα και ταυτοποίηση.

Οπως είναι γνωστό, ο αθλητικός – ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει αποκλείσει, προς το παρόν, να δοθούν στοιχεία από την έρευνα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, καθώς μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης από τον ίδιο και την Οικονομική Αστυνομία, το υλικό της δικογραφίας είναι απόρρητο.

Πηγή: dikografies.blogspot.com

To Top