Ζήτησε αυτοκριτική από τους παίκτες, ετοιμάζει αλλαγές

Το απόλυτο κοντράστ… Η μια Κυριακή ήταν λαμπρή και φωτεινή, η άλλη συννεφιασμένη, με σύννεφα βαριά. Το κλίμα στην ομάδα του Άρη είναι βαρύ, μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Αστέρα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό του, ζήτησε αυτοκριτική από τους παίκτες του και ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του Άρη δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του στην Κυριακή να κάνουν εμφάνιση… Νέας Σμύρνης, να μην λαμβάνουν υπόψη τους τις προειδοποιήσεις που είχε κάνει ο ίδιος για την υποτίμηση του Αστέρα Τρίπολης και να πληρώνουν με ήττα την αγωνιστική τους μετριότητα.

Ο Πρόμπιερζ ήταν έτοιμος να… εκραγεί μετά το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν θέλησε να πει πολλά μέσα στα αποδυτήρια της Τρίπολης, αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου ματς, αλλά φρόντισε να στείλει το μήνυμά του. «Έχω να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Θέλω από τον καθένα σας να κάνει την αυτοκριτική του» ήταν τα λόγια του Πολωνού, αντικρίζοντας μόνο σκυμμένα κεφάλια.

Σχεδόν από κανέναν ποδοσφαιριστή δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Πρόμπιερζ και είναι φυσιολογικό… Έχει παράπονα από όλους, αλλά από κάποιους μεγαλύτερα και περισσότερα.

Ήδη σκέφτεται να κάνει κάποιες συζητήσεις με αρκετούς παίκτες, όπως είναι οι Σολτάνι, Μίσελ, οι οποίοι είναι σκιά του εαυτού τους, ενώ αναζητεί εξήγηση για το αγωνιστικό… εκκρεμές του Νέτο. Τη μια Κυριακή ήταν εξαιρετικός, την άλλη μετριότατος.

Γενικά, ο Πολωνός προπονητής θα αναζητήσει απαντήσεις στις αγωνιστικές μεταπτώσεις, ενώ όπως άφησε να εννοηθεί μπορεί να αφήσει κάποιους παίκτες στο… ψυγείο.

Στόχος να… ταρακουνηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να μην χαθεί κι άλλο πολύτιμο έδαφος. Ο 39χρονος τεχνικός πιθανότατα σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης για να δουν πως θα πορευτεί στο εξής η ομάδα και τι μπορεί να διορθωθεί..

Στο τελευταίο κομμάτι, ο Πρόμπιερζ ετοιμάζεται να κάνει κι αλλαγές στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που ως τώρα δεν την είχαν πάρει, ώστε να προκαλέσει το αγωνιστικό φρεσκάρισμα της ομάδας.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι για σήμερα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από την Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

 

To Top