Ζήτησε μεταγραφή από τη Σίτι ο 19χρονος Έρικ Γκαρσία

Απώλεια εν όψει για τη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως έκανε γνωστό ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Έρικ Γκαρσία ζήτησε να πάρει μεταγραφή και δεν αποδέχτηκε την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει το 2021.

«Μας ανακοίνωσε πως δεν θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Εμείς τον θέλουμε, αλλά εκείνος δεν θέλει, οπότε υποθέτω πως θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα», τόνισε ο προπονητής της Σίτι για τον 19χρονο αμυντικό, που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Ισπανίας.

Ο Γκαρσία έπαιξε σε οκτώ από τα δώδεκα παιχνίδια των «πολιτών» μετά το restart καταγράφοντας συνολικά 19 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Το «αλλού» πιθανότατα να είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία θα επιδιώξει να κάνει με τον Γκαρσία ότι είχε κάνει πριν από δώδεκα χρόνια με τον Ζεράρ Πικέ. Σε ηλικία 17 ετών, ο κεντρικός αμυντικός είχε αποχωρήσει από τα τμήματα υποδομής των Μπλαουγκράνα για να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκαρσία έφυγε και αυτός στα 17 του από την Μασία, αλλά τρία χρόνια αργότερα και μετά από έντεκα συμμετοχές στην πρώτη ομάδα των Πολιτών, ενδέχεται να γυρίσει για λογαριασμό της πρώτης ομάδας, έστω και αν η Σίτι δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

To Top