Ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Σπανούλη-Διαμαντίδη ο Βασιλακόπουλος!

Τις φανέλες των Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη ζήτησε να κατέβουν από τα «Δύο Αοράκια» ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Απίστευτο κι όμως έγινε κι αυτό!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο για το Παγκόσμιο U19, ζήτησε να αφαιρεθούν οι φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη από τον διάδρομο στο κλειστό «Δύο Αοράκια»!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έδωσε αυτή την εντολή, η οποία και υλοποιήθηκε, με τη δικαιολογία πως στις εμφανίσεις των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού υπάρχει διαφήμιση στοιχηματικών εταιριών.

Ωστόσο, προκαλεί έκπληξη η συγκεκριμένη απόφαση, καθώς οι δύο φανέλες είναι αρκετά χρόνια στο ίδιο σημείο, αλλά τότε ο επικεφαλής του ελληνικού μπάσκετ δεν είχε… ενοχληθεί από την παρουσία τους!

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του γηπέδου, ύστερα από συζητήσεις, έκαναν δεκτό το αίτημα του Γιώργου Βασιλακόπουλου και αφαίρεσαν τις φανέλες των δύο θρύλων του ελληνικού μπάσκετ.

Αυτό, θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή (7/7) όταν και ολοκληρώνεται η διοργάνωση και από Δευτέρα (8/7) οι συγκεκριμένες φανέλες θα επιστρέψουν στη θέση τους και θα συνεχίσουν να κοσμούν τον διάδρομο στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

To Top