Ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς μετά το κυνηγητό από τον κόσμο

Το κλίμα παραμένει βαρύ στην ΑΕΚ αφού η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης, ενώ τις αποφάσεις που περιμένουν να πάρει όλοι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχουν έρθει.

Μέσα σε όλα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει. Ο εκπρόσωπος του Αυστραιακού τερματοφύλακα, Μάξ Χαγκμάγερ, βρέθηκε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων και τους ενημέρωσε ότι ο πελάτης του επιθυμεί να βρεθεί τρόπος να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αυτό που μετέφερε ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς είναι πως ο πελάτης του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα όσα έχουν συμβεί φέτος, αλλά και στις… περιπέτειες που έχουν περάσει οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης, με κυνηγητό από τον κόσμο και άλλα περίεργα, τα οποία ο ίδιος δεν έχει ζήσει ξανά στην καριέρα του. Οι “κακές γλώσσες” αναφέρουν πως μέχρι και γιαούρτια έπεσαν κατά την τελευταία επίσκεψη των οπαδών στα Σπάτα και ένα εξ αυτών – καταλάθος – πήρε τον Στάνκοβιτς.

Βέβαια ο Αυστριακός πορτιέρο έχει συμβόλαιο έως το 2025 και μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα στην ομάδα. Πέρυσι ξοδεύτηκε πάνω από ένα εκατομμύριο για την αγορά του. Αρα, για να φύγει, το μίνιμουμ είναι να εμφανίσει μια τουλάχιστον αντίστοιχη προσφορά.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ΑΕΚ μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός είναι αυτός που θα πάρει τις περισσότερες αποφάσεις για το ρόστερ. Δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής της Ένωσης να έχει κατ ιδίαν επαφή με τον έμπειρο τερματοφύλακα για να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς έχει συμβεί. Πάντως τα νέα δεδομένα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τερματοφύλακα και μάλιστα βασικό!

To Top