ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζήτησε να φύγει με 100 εκατ. ευρώ ο Κριστιάνο για Παρί ή Γιουνάιτεντ!

«Φωτιά» ενόψει καλοκαιριού, μέσα στο… καταχείμωνο, βάζει η ”Daily Record”!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του βρετανικού Μέσου, οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον ιδιοκτήτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχουν φτάσει σε… ιστορικό χαμηλό, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να ζητάει από τον 70χρονο επιχειρηματία να ορίσει μία λογική τιμή πώλησης, προκειμένου να καταφέρει να μεταγραφεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Παρί Σεν Ζερμέν!

Η τιμή αυτή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι, περίπου, στα 100 εκατ. ευρώ (ή και λιγότερο), με τις πληροφορίες των Άγγλων να αναφέρουν πως έχει σημάνει, ήδη… συναγερμός σε Μάντσεστερ και Παρίσι, για το ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει την υπογραφή του -οσονούπω- 33χρονου μεσοεπιθετικού.

Θυμίζουμε, η… συμβολική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο (που υπέγραψε τον Νοέμβριο του 2016) του Ρονάλντο είναι 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, δε, σημειώνεται πως οι σχέσεις του ”CR7” με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είναι τόσο κακές, που δεν θέλει ούτε καν να του μιλήσει ο ίδιος, και ο λόγος είναι, κυρίως, οικονομικός, αφού, παρότι θεωρεί (και θεωρείται) πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, εισπράττει λιγότερα χρήματα και από τον Μέσι και από τον Νεϊμάρ…

To Top