Ζήτησε πίστωση χρόνου και έστειλε μήνυμα στον κόσμο

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο προπονητής βόλεϊ της ομάδας Αντρέι Κράβαρικ σε νέες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ενώ τόνισε πως η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο πώς πείστηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη: «Προχτές γύρισα από το πανευρωπαϊκό, χτες είχαμε την πρώτη γνωριμία με τον πρόεδρο και την ομάδα. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Χαριτωνίδη και υπήρχε ένας σχεδιασμός για να πάρω αυτήν την ομάδα. Σαν προπονητής και σαν αθλητής, είχα στόχο να μείνω στην πιο υψηλή κατηγορία, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Έτσι, άρχισα να σκέφτομαι τι θα κάνω και ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι και κόρη μου εδώ και πηγαίνει σχολείο στη Β’ δημοτικού. Έτσι, δέχτηκα την πρόταση του Άρη και αρχίσαμε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς».

Για το αν η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για τους αγώνες του Λιγκ Καπ, είπε: «Έχουμε δύο σημαντικούς τραυματισμούς, όπως του Κυριακίδη, αλλά τουλάχιστον ο Ρόλιτς έρχεται από αρκετές προπονήσεις, αλλά του λείπει η φυσική κατάσταση. Ο πρώτος στόχος που βάλαμε με τον συνεργάτη μου είναι να αντέξουν τα παιδιά μια δυνατή προετοιμασία για να μην έχουν πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών στα φιλικά παιχνίδια. Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει δείξει μια αγωνιστικότητα πολύ καλή, τα παιδιά παλεύουν όλες τις μπάλες».

 

Για το αν υπήρχε δυνατότητα να αποκτηθεί παίκτης σε μια συγκεκριμένη θέση, ανέφερε: «Σε αυτήν την ερώτηση, δε θα σας απαντήσω για να μη βγάλουμε τις αδυναμίες μας. Αυτό που θέλω να πω είναι να μας δώσουν λίγο χρόνο, τα παιδία κάνουν καλά βήματα και σωστά. Ήταν τεράστιο το μειονέκτημα των τραυματισμών, αλλά θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν ακόμη κάποιες οργανωτικές λεπτομέρειες που δεν έχουν λυθεί, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Υπάρχει και η δύσκολη οικονομική κατάσταση. Τώρα τα πράγματα παίρνουν μια σειρά και περιμένω να γίνουν πράγματα από πλευράς διοίκησης».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Θα μας βοηθούν πολύ, αν έρθουν στο γήπεδο. Ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει έναν επιπλέον παίκτη μας».

To Top