ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήτησε συγγνώμη η CAF από τον Καμαρά και την παρέα του για το φιάσκο με τον εθνικό ύμνο!

Ζήτησε συγγνώμη η CAF από τον Καμαρά και την παρέα του για το φιάσκο με τον εθνικό ύμνο στο Κόπα Άφρικα!

Η Ομοσπονδία της Μαυριτανίας ενημέρωσε ότι: “Η CAF ζήτησε συγγνώμη σε όλους τους Μαυριτανούς, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση και τον λαό, υποσχόμενη να μην επαναλάβει αυτό το λάθος”.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, μεταξύ άλλων: “Η CAF είχε λάβει από εσάς τον τρέχοντα Εθνικό Ύμνο της Μαυριτανίας, αλλά υπήρχε τεχνικό πρόβλημα χωρίς την πρόσβαση του ηχολήπτη στο αντίστοιχο αρχείο ήχου” κι αφού ζήτησε συγγνώμη, υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασυμβεί!

Όπως είναι γνωστό, στο παιχνίδι Μαυριτανία – Γκάμπια παίχτηκε λάθος ύμνος κάτι που έκανε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο επιθετικός του Άρη και οι συμπαίκτες του παρατάχθηκαν για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ωστόσο, αυτό που ακούστηκε από τα μεγάφωνα ήταν λάθος κι έτσι η ανάκρουση τέθηκε σε… παύση. Οι Μαυριτανοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά, περίμεναν να ακουστεί ο σωστός ύμνος της χώρας τους, αλλά… μάταια.

Για περίπου έξι λεπτά, οι υπεύθυνοι για τον ήχο του γηπέδου έψαχναν στα αρχεία τους τον ύμνο της Μαυριτανίας, ωστόσο, το κομμάτι δεν βρέθηκε ποτέ και ο Καμαρά με τους συμπαίκτες του αναγκάστηκαν να τον τραγουδήσουν χωρίς τη συνοδεία μουσικής!

To Top