ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζήτησε συνάντηση η ομάδα των επιχειρηματιών, “πετάνε… αετό” στον Ερασιτέχνη

Ο Άρης βρίσκεται σε τραγικό σημείο, με τις ευθύνες του Ερασιτέχνη να είναι τεράστιες από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τώρα. Τα γεγονότα έχουν καταγραφεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα σήμερα ο Άρης να βρίσκεται είτε από ανικανότητα, είτε από επιπολαιότητα, στον αέρα, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κόστος των νομικών ενεργειών ανέλαβαν οι ίδιοι οι νομικοί, τη στιγμή που σε ότι αφορά την ομάδα και το αγωνιστικό, κανείς δεν είχε την ευθιξία να βγει μπροστά από τον ΑΣ Άρης για να (συγ)κρατήσει τη μαζική φυγή των παικτών. Ούτε η στοιχειώδης προσπάθεια να μην διαλύσει το τμήμα… 

Προφανώς στον Ερασιτέχνη “πετάνε… αετό”, αν κρίνει κανείς ότι πέρασαν δυο βδομάδες από την πρώτη απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ και δεν δρομολογήθηκαν οι κινήσεις για την “επόμενη μέρα”. Υπάρχει χρόνος… Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχουν οι Αρβανιτίδης, Τσοχανταρίδης ζήτησε συνάντηση με τον Ερασιτέχνη, αλλά “πέταξαν” την “μπάλα στην… εξέδρα”!

 

To Top