ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου ο Νεϊμάρ

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Νεϊμάρ, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικού για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του, είναι καιρός τώρα που ο Νεϊμάρ δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Βρίσκεται στην… τσίτα, όπως φάνηκε και από το περιστατικό με τον Μαρκίνιος στην αναμέτρηση των Καταλάνων με την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόντρα στη Μάλαγα, το περασμένο Σάββατο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα επειδή καθυστέρησε να δέσει τα κορδόνια του και στη συνέχεια είδε και την κόκκινη κάρτα στο τέλος του αγώνα επειδή διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διιατητή.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ άρχισε να προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του εντός γηπέδων. Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα ρεπορτάζ πλησίασε τον Χοακίν Βαλδές, προσωπικό ψυχολόγο του Λουίς Ενρίκε, και του ζήτησε βοήθεια.

Φέρεται, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής να εξέφρασε στον ψυχολόγο την ανησυχία του για το κατά πόσο θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία.

Σημειώνεται, επίσης, ότι είναι η πρώτη φορά που ο Βαλδές «αναλαμβάνει» παίκτη της Μπαρτσελόνα, καθώς στο παρελθόν ο Λουίς Ενρίκε είχε ξεκαθαρίσει ότι η παρουσία ψυχολόγου στην ομάδα είναι μόνο για τον ίδιο.

To Top