Ζήτησε το 5% των εισιτηρίων ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην ΠΑΕ Άρης επίσημο έγγραφο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από το οποίο ζητάει και επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης.
 
Με αυτό το έγγραφο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει συγκεκριμένα το 5% των εισιτηρίων για την μεταξύ τους αναμέτρηση της μεθεπόμενης Κυριακής στις 23 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Άρη.
 
Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συζήτηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πρόκειται, όπως όλα δείχνουν για το… ετήσιο παιχνίδι εντυπώσεων από την ομάδα του ΠΑΟΚ, μια και επί της ουσίας για να δοθούν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρέπει να ικανοποιηθούν δυο σημαντικές προϋποθέσεις:

1. Να δώσει το «ΟΚ» η αστυνομία, η οποία σε ανάλογες περιπτώσεις είναι κάθετα αρνητική, αποτρέποντας την παρουσία φιλάθλων ομάδων της ίδιας πόλης στο ίδιο γήπεδο. 
 
2. Να υπάρξει αμοιβαία παραχώρηση εισιτήριων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας, δηλαδή το 5% των εισιτηρίων του αγώνα. Και όχι όπως στο παρελθόν, η… μπακαλίστικη πρακτική: «Παίρνουμε 800 εισιτήρια, δίνουμε 800 στη ρεβάνς».

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.

Διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ του PRESSARIS 

 

To Top