Ζαγκλής για τον Hall of Famer Γιαννάκη: «Κέρδισες το σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ»

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, αποθέωσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame, αναφέροντας ότι στην συμπεριφορά του συνυπήρχαν όλες οι αρχές και αξίες που κρύβει η έννοια “Αρχηγός της Εθνικής ομάδας”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπήκε στο Hall of Fame της FIBA και συγκλόνισε με την ομιλία του μιλώντας για την σπουδαία καριέρα του και ο Ανδρέας Ζαγκλής φρόντισε να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε αυτόν.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA αποθέωσε τον “Δράκο” του ελληνικού μπάσκετ όταν κλήθηκε να μιλήσει για την είσοδό του στο Hall of Fame, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης κέρδισε τον σεβασμό της Παγκόσμιας κοινότητας με την συμπεριφορά του.

Αναλυτικά ο Γενικός Γραμματέας της FIBA δήλωσε: “Κύριε Γιαννάκη, αγαπητέ Παναγιώτη, η δίχως φόβο παρουσία σου στο γήπεδο, έκανε τους συμπαίκτες σου και μία ολόκληρη χώρα να πιστέψουν ότι η Ελλάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κέρδισες το σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ με την παραδειγματική συμπεριφορά σου για διάστημα μεγαλύτερο από δύο δεκαετίες, μέσα στην οποία συνυπήρχαν όλες οι αρχές και οι αξίες που κρύβει μέσα της η έννοια: Αρχηγός της Εθνικής ομάδας”.

To Top