Ζαμπέτας: “Ήρωας ο φίλαθλος του Άρη”

Τη δική του τοποθέτηση έκανε στον ραδιομαραθώνιο για τη σωτηρία της ΠΑΕ, ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας.

«Δυστυχώς οι συνθήκες έχουν φέρει την ομάδα σε μια δύσκολη θέση. Αρωγοί και πάλι οι Αρειανοί για να ξεπεράσει τον σκόπελο η ομάδα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο” είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι:

“Από τη γέννηση του ο κάθε Αρειανός περνάει μια Μεγάλη εβδομάδα είτε από λάθη παραγόντων, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, ή από το σύστημα, τραβάμε τα πάνδεινα. Για αυτό το λόγο είμαστε ήρωες. Κανένας δεν κατάφερε να μας ρίξει κάτω. Θα το αποδείξουμε και πάλι με τη σωτηρία της ομάδας. Είμαστε σε μια μέτρια κατάσταση. Το πρώτο στοιχείο είναι η οικονομική κρίση, αλλά υπάρχει μια προσπάθεια ενότητας που πρέπει να υποστηριχτεί”.

Σχετικά με το χρέος της ΠΑΕ είπε: “Επιδιώκουμε την επιμήκυνση του χρέους και την ελάφρυνση των ομάδων. Με τέτοια βαριά φορολόγηση δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν.

Η συνεδρίαση της λίγκας απέφερε τη θετική διάθεση του υπουργείου οικονομικών για την επιμήκυνση του χρέους. Αυτό είναι το ένα σκέλος που πρέπει να πετύχει. Θα μας βοηθήσει πολύ κάτι τέτοιο και θα περάσουμε την χρονιά ανώδυνα. Ο κόσμος όμως πρέπει να στηρίξει με μανία την προσπάθεια, κυρίως με τα διαρκείας. Έτσι θα δείξουμε τη δυναμική του συλλόγου».

To Top