Ζαμπέτας: «Εάν ενωθούμε, αλοίμονό τους!»

O Αντώνης Ζαμπέτας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, την ώρα που η ομάδα βιώνει την μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση των τελευταίων χρόνων της.

Αναλυτικά όσα είπε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

-Σε βαθιά διοικητική κρίση και όχι μόνο, βρίσκεται ο Αρης. Υπάρχει διέξοδος κ. Ζαμπέτα;

« Είναι σημείο των καιρών! Ο Αρης, εκτός από τα δικά του διοικητικά λάθη τα οποία είναι μεγάλα και βεβαιωμένα, πληρώνει και τη ριμάδα την οικονομική κρίση την οποία παραβλέπει ο κόσμος. Μια κρίση η οποία από πέρυσι έχει χτυπήσει το ποδόσφαιρο και φυσικά και τον Αρη, με αποτέλεσμα να είναι τεράστια η απώλεια των εσόδων της περυσινής χρονιάς. Και όταν εμείς έχουμε μια διοίκηση η οποία στην ουσία κάνει διαχείριση των εσόδων και σου λείπουν 5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία προϋπολόγιζες, μοιραία ζεις τα επακόλουθα που βιώνει αυτή στιγμή ο σύλλογος. Ο Τσώρτσιλ έλεγε πως ”εάν οι Ελληνες μορφωθούν και ενωθούν, αλοίμονό μας”. Το ίδιο συμβαίνει και στον Αρη. Εάν καταλάβουμε τι ακριβώς γίνεται και ενωθούμε, αλοίμονό τους!».

-Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε μάρτυρες απίστευτων περιστατικών στα εσωτερικά του συλλόγου. Δύο παραδείγματα: Παραιτήθηκε η διοικούσα η οποία συνεχίζει, όπως και το προπονητικό δίδυμο, το οποίο παρά την παραίτησή του, καθοδήγησε την ομάδα, κόντρα στον Ατρόμητο! Αλήθεια, τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος τρίτος, εκτός Αρη, για τον Αρη;

« Υπάρχει μια τεράστια παραπληροφόρηση, όπως και ένας τεράστιος εκνευρισμός. Τα μυαλά του κόσμου, δυστυχώς, δεν είναι στη σωστή τους θέση και αυτό το εκμεταλλεύονται κάποιοι οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Αυτοί οι ”κάποιοι” έχουν συγκεκριμένο όνομα, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να κλείσουν όλοι τ΄ αυτιά τους, να συγκεντρωθούμε σ΄ αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε και είναι το καλό του συλλόγου. Υπάρχει δυστυχώς μια διοικητική απειρία σε ορισμένους ανθρώπους και υπάρχει το ρητό που λέει πως από το 2004 εώς το 2012 να σταματήσουν να υπάρχουν οι άνθρωποι που λειτουργήσανε σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα. Εγώ λέω πως είναι άδικο να τσουβαλιάζονται, να λοιδορούνται και να κατηγορούνται άνθρωποι σ΄ αυτό τον βαθμό. Πιστεύω πως υπάρχουν στελέχη τα οποία μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν προσφέρει αποδεδειγμένα στον σύλλογο και θα πρέπει να ξανασκεφτούμε όλοι αυτό το σκηνικό. Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Αρη που αγαπάμε, γιατί μετά θα είναι πάρα πολύ κρίμα και πάρα πολύ κακό να συζητάμε για άλλες καταστάσεις τις οποίες δεν θέλει να βιώσει ο σύλλογος με τίποτα. Πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα συνειδητά».

-Για τις παραιτήσεις;

«Κοιτάξτε, κι εγώ σαν φίλαθλος, βλέποντας ολ΄ αυτά να γίνονται θα έλεγα ”τι κάνουν αυτοί εκεί πέρα πάνω;”. Δυστυχώς, όμως όλοι μέσα στην αγωνία τους και μέσα από την υπερβολική αγάπη τους, κινδυνεύουν να πνίξουν αυτό που αγαπούν!».

To Top