Ζαμπέτας: «Συναντηθήκαμε με τους ξένους, ακολουθούν κι άλλες συναντήσεις για να βρούμε τι φταίει»

Την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PRESSARIS για τις συναντήσεις της διοικούσας επιτροπής με τους παίκτες της ομάδας, ώστε για να βρεθούν τα αίτια των μέτριων εμφανίσεων και της δεύτερης συνεχόμενης ήττας, έκανε ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της κίτρινης ΠΑΕ μιλώντας στην εκπομπή «Derby» στη Μακεδονία TV τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Βρεθήκαμε την Κυριακή για πολλή ώρα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε με όλους. Σήμερα συναντηθήκαμε με τους τρεις ξένους, αύριο θα μιλήσουμε με τους λεγόμενους πιο παλιούς και έμπειρους, οι συζητήσεις θα επεκταθούν και με τους υπόλοιπους, ακόμη και με τον γυμναστή και τον γενικό αρχηγό».

Σε ότι αφορά τις πρώτες διαπιστώσεις από τη συζήτηση αυτή είπε ότι: «Μίλησαν όλοι για μια ατυχή συγκυρία, για ένα μπλακ άουτ που συμβαίνει. Ο Αγκάνθο μας είπε ότι κάτι παρόμοιο είχε ζήσει σε ένα παιχνίδι Ρεάλ-Σεβίλλη, όταν η μικρότερη αντίπαλος έπαιζε πολύ καλύτερα και η ομάδα της Μαδρίτης δεν μπορούσε καν να αντιδράσει.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλύτερο, ο Άρης φαίνεται ότι λειτουργεί σαν οικογένεια, αλλά υπάρχει αυτό το μπλακ άουτ. Εμείς θα συνεχίσουμε τις επαφές, θα αυξήσουμε την παρουσία μας στο Νέο Ρύσιο, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τι φταίει και θα δώσουμε λύσεις».

Σε άλλο σημείο, ο Ζαμπέτας υπογράμμισε ότι: «Από τη συζήτηση μας με τους ξένους, διαπιστώθηκε, όπως μας είπαν ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη μεγαλύτερη πίεση εντός έδρας, ενώ εκτός ίσως παίζουν πιο απελευθερωμένοι. Είναι λογικό αυτό, αλλά ξέρουμε όλοι ότι είναι ικανοί οι παίκτες μας και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κόσμου».

To Top