Ζανέτι: «Ο Λαουτάρο είναι περιουσιακό στοιχείο της Ίντερ, δεν υπήρχε καν επαφή με Ντιμπάλα»

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, αποκάλυψε πως οι «νερατζούρι» δεν διαπραγματεύθηκαν ποτέ με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου.

Επιπλέον, ο 49χρονος… έσταξε μέλι για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Αν έχουμε μετανιώσει για τον Ντιμπάλα; Δεν υπήρχε διαπραγμάτευση. Πήραμε τον Λουκάκου και ήμασταν πλήρεις στη θέση των επιθετικών, θα ήταν δύσκολο να παίρναμε και έναν παίκτη της κλάσης του Ντιμπάλα. Στην Ρόμα τον βλέπω ευχαριστημένο, γνωρίζω καλά τον Μουρίνιο που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τον Λαουτάρο Μαρτίνες τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό. Πιστεύαμε πως είχε το σωστό προφίλ για την Ίντερ, έχοντας στο μυαλό μας όχι μόνο το παρόν αλλά και ένα βάθος πενταετίας. Τα πάει καλά, είναι σημείο αναφοράς για την Ίντερ και την εθνική Αργεντινής, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας μεγάλος παίκτης. Είναι περιουσιακό στοιχείο της Ίντερ».

Μάλιστα, ο Ζανέτι ρωτήθηκε για το πότε θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Λουκάκου και απάντησε πως είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί στο ματς με τη Ρόμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την επιστροφή του απέναντι στους «νερατζούρι»: «Είναι μεγάλος προπονητής, με προσωπικότητα. Ο Ζοσέ μάς έκανε αυτό το άλμα στην Ευρώπη δημιουργώντας ένα γκρουπ παικτών που σήκωσαν το Champions League στην Μαδρίτη.

Τη χρονιά του τρεμπλ είχαμε απίστευτη νοοτροπία, αποδεχόμασταν την ήττα από μία άλλη ομάδα μόνο όταν εκείνη έκανε απίστευτα πράγματα».

To Top