Ζανκτ Πάουλι: Η ομάδα του Σάλιακα επέστρεψε στη Bundesliga μετά από 13 χρόνια!

Η Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα επικράτησε 3-1 της Όσναμπρικ και εξασφάλισε την επιστροφή της στη Bundesliga για πρώτη φορά από το 2011.

Η ώρα της ανόδου έφτασε για τη Ζανκτ Πάουλι! Η ομάδα του Σάλιακα επικράτησε 3-1 επί της Όσναμπρικ και εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για τα σαλόνια της Bundesliga για πρώτη φορά από το 2011, παραμένοντας στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία.

Αν και ο Έλληνας αμυντικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα λόγω τιμωρίας, τη φετινή σεζόν αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια της Ζανκτ Πάουλι που τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Στα αμιγώς αγωνιστικά το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αφολάγιαν στο 7΄, με τον ίδιο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 68΄ήταν η σειρά του Αρτέλ να βρει δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους απλώς να μειώνουν στο τελικό 3-1 χάρη σε γκολ του Κελ στις καθυστερήσεις.

Φυσιολογικά μετά το φινάλε του αγώνα ο ενθουσιασμός κυρίευσε τους οπαδούς που έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη άνοδο.


To Top