Ζαρντίμ: “Ο Άρης στο γήπεδό του παρουσιάζει εικόνα με καλύτερη ποιότητα”

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται ήδη τον Άρη και το “Κλεάνθης Βικελίδης” τονίζοντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού πως οι παίκτες των κίτρινων είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων πως “γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί εμείς είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Είχαμε το ευρωπαϊκό ματς και σίγουρα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχει κούραση στους παίκτες μας. Οπότε πρέπει να βρούμε τον τρόπο και την ικανότητα να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Από εκεί και πέρα ο Άρης μέσα στο γήπεδό του, παρουσιάζει πάντα μία εικόνα με καλύτερη ποιότητα. Οπότε θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε εμείς ανώτεροι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι να πετύχουμε την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα”.

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί πως οι παίκτες του Άρη έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ είπε ότι “σίγουρα οι παίκτες του Άρη είναι πολύ ανεβασμένοι. Όμως, πάντα όλες οι ομάδες οι οποίες παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν ένα επιπλέον κίνητρο γιατί παίζουν απέναντι στην καλύτερη ομάδα. Θέλουν να στερήσουν βαθμούς απ` τον πρωταθλητή. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να μην επηρεαστούμε απ` αυτό το στοιχείο”.

 

To Top