ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαρωτιάδης: “Αγάπη για τον Άρη και ισονομία! Όχι έρμαια των οικονομικών παραγόντων”!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη δημοτική κίνηση “Υψίπολις”, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Άρη και μίλησε για την ανάγκη οι πολιτικοί να τηρούν τις υποσχέσεις τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τις υποσχέσεις των υποψηφίων:

Να προσπαθήσουν να δεσμευτούν στο έργο που υπόσχονται πριν τις εκλογές. Είμαι σίγουρος ότι και ο κόσμος που σας ακούει, καταλαβαίνουν και κρίνουν μόνοι τους.

-Για το ότι είναι Αρειανός:

Όπως πρέπει να είμαστε ειλικρινείς ως προς τις πολιτικές μας τοποθετήσεις έτσι πρέπει να είμαστε και τολμηροί ως προς την αθλητική μας τοποθέτηση. Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι είναι η ειλικρίνεια.

-Για το πως έγινε Αρειανός:

Ο πατέρας μου και ο θείος μου φταίνε. Μεγάλωσα κοντά στο Χαριλάου στην Ανάληψη. Επηρεάστηκα γιατί ήμουν αθλητής του Άρη στο μπάσκετ. Έχω γράψει αρκετά ένσημα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στο εφηβικό πέρασα την φανέλα του Άρη. Στα τέλη του 80 έκανα προπονήσεις και με τα ινδάλματα μας και καταλαβαίνεται ήταν μεγάλη εμπειρία. Είναι αναμνήσεις που μας δένουν με τις ομάδες της γειτονιάς και της πόλης μας. Συγκρίνω την αγάπη με τον έρωτα που αναπτύσσει κανείς με την σύζυγο του.

-Για το πως μπορούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό:

Οι αθλητικοί σύλλογοι είναι χώροι που διατηρήθηκε ακόμη και το φρόνιμα της πόλης. Είναι φορείς που μπορούν να συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Δεν είναι απλώς μία διέξοδος για τη νεολαία, αλλά και ένα ς τρόπος να ενισχυθεί το κοινωνικό και οικονομικό προφίλ της πόλης.

-Για τα όσα μπορεί να παράγει η Θεσσαλονίκη:

Η αλήθεια είναι ότι δεν παράγουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να βρούμε σαν ευκαιρία ότι αναπτύσσονται οι υπόλοιποι σύλλογοι και οι ομάδες της περιοχής. Η δυνατότητα που αναπτύσσεται για την πόλη μέσα από τον υγειή ανταγωνισμό, μπορεί να δώσει αποτελέσματα στον πολιτισμό. Έχει και το θαλάσσιο μέτωπο. Ο Άρης μπορεί να επιτελέσει μέρος όλων αυτών,εκτός από τα αθλητικά δρώμενα.

-Για το αν τον ενοχλεί το ξεπούλημα της πόλης:

Νομίζω ότι τα λόγια είναι εύκολα. Θα δεσμευτώ να εμποδίσω, αλλά φοβάμαι ότι μόνο η αρχή της πορείας μας μετά τις εκλογές θα αποδείξει αν εννοούμε αυτό που λέμε. Βιώνουμε μεγάλη κρίση. Ας με κρίνουν μετά τις εκλογές αυτοί που θα με στηρίξουν τώρα.

-Για τους μεγάλους οικονομικούς παράγοντες που αγοράζουν την πόλη:

Δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει την σημασία που έχουν μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες για την περιοχή. Υπάρχει απόσταση από το να παραγνωρίζουμε μέχρι να γινόμαστε έρμαια. Οι βάσεις βρίσκονται στον ΑΣ του Συλλόγου. Πρέπει για παράδειγμα να πάμε τα παιδιά μας στο κολυμβητήριο του Άρη. Να γίνουν επενδύσεις, να τις διαχειριστούμε και να φέρουμε τα νέα παιδιά κοντά.

-Για το αν είναι έτοιμος για τη μάχη:

Έχοντας μεγάλη εμπειρία από τις πολλές μάχες που έχω δώσει θα πω πως ναι.Είμαι έτοιμος.

-Για ένα παιχνίδι του Άρη που θυμάται:

Αυτό που θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά είναι το γκολ του Χαβίτο με την Ατλέντικο στο Χαριλάου και το μεγάλο διπλό μέσα στην Ισπανία που έγινε την ίδια χρονιά. Επίσης, πολύ χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι προσπαθούσαμε στα εφηβικά μας χρόνια να μπούμε στο Παλέ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με παράτυπο τρόπο.

To Top