Ζαχαρέλης: «Διασφαλισμένα τα χρήματα για τα οποία μίλησε ο Ηλιάδης»

Ένας εκ των συνεργατών του Δημήτρη Ηλιάδη, ο Σταύρος Ζαχαρέλης μίλησε για την χθεσινή γενική συνέλευση και γι αυτά που είπε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το τι πρέπει να εκτιμήσουν τα μέλη της ΚΜΑ προκειμένου να ψηφίσουν την πρόταση του Ηλιάδη:

«Αυτό που ανέφερε ο κ. Ηλιάδης είναι η αγωνιστική ανάταση, η ανασυγκρότηση, η αναδιοργάνωση, η εξυγίανση και η διαφάνεια του Άρη. Κατέθεσε τις προτάσεις του λεπτομερέστατα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μελλών που ανησυχούν».

Για το αν είναι διασφαλισμένα τα χρήματα, για τα οποία μίλησε ο κ. Ηλιάδης:

«Είναι απολύτως διασφαλισμένα, άλλωστε κ. Ηλιάδης δεν υποσχέθηκε τίποτα περισσότερο από αυτό που μπορεί να κάνει και απ αυτά που έχει διασφαλίσει. Οι εταιρίες που έχει αναφέρει θα φέρουν το ποσό περίπου του 1.300.000 ευρώ, χωρίς αυτό να είναι το όριο. Από εκεί και πάνω αναζητούνται και άλλες χορηγίες, τις οποίες δουλεύει και ο κ. Ηλιάδης αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες του, εντός και εκτός ψηφοδελτίου. Όσα έχει πει ο κ. Ηλιάδης ισχύουν και είναι καταγεγραμμένα».

Στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος είπε πως ο Ηλιάδης είναι άσχετος με τον χώρο και δεν μπορεί να αναλάβει το μέγεθος του Άρη:

«Στις δηλώσεις του κ. Σκόρδα θα απαντήσει γραπτώς ο κ. Ηλιάδης μέσα στις επόμενες ώρες. Όσον αφορά για την ασχετοσύνη που ανέφερε ο κ. Σκόρδας ένα σχόλιο έχω να κάνω. Ο κ. Ηλιάδης προσέβαλε τις υπηρεσίες του στον Άρη απ το ΄85 μέχρι το ’93 και τη διετία ?91- ?92 ήταν πρόεδρος, δεν μπορεί λοιπόν να πει ότι είναι άσχετος».

Για το αν θεωρεί, πως όπως είναι η κατάσταση τη στιγμή αυτή στον Άρη, είναι η κατάλληλη στιγμή να προκύψει μια διοίκηση ή οτιδήποτε και να συμβεί πρέπει να είναι μεταβατικό μέχρι να βρεθεί επενδυτής:

«Τη μια παράμετρο την έδωσε ο κ. Ηλιάδης, δίνοντας τη δυνατότητα να ισχυροποιηθεί η ΚΜΑ με το πρόγραμμα που κατέθεσε. Αν αυτό επιτευχθεί και λειτουργήσει με γνώμονα αυτό που πρότεινε ο κ. Ηλιάδης, θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή λύση για τα επόμενα χρόνια. Αν εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες που απορρέουν από το άρθρο 99, θα είναι σημαντικό για το μέλλον του Άρη. Επίσης αν μιλήσουμε με καθαρές κουβέντες όπως μίλησε χθες ο κ. Ηλιάδης, τότε να είστε σίγουροι και βέβαιοι ότι μπορεί να καθορίσουμε ένα άλλο μέλλον για τον Άρη, χωρίς να έχουμε ανάγκη από μεγάλους επενδυτές».

Τέλος, για το θέμα του άρθρου 99 και αν είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν την προσπάθεια όπως τρέχει από τους συγκεκριμένους δικηγόρους:

«Ο κ. Ηλιάδης συνεχάρη την δικαστική ομάδα που έβαλε τον Άρη στο άρθρο 99 και θα συνεχίσει με αυτούς τους ανθρώπους, για να πετύχουμε την καλύτερη ένταξη και την καλύτερη συμφωνία για το καλό του Άρη, στο άρθρο 99».

To Top