ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ζεστή” η Νότιγχαμ για το διαζύγιο με Σίλβα, ο Άρης σε στάση αναμονής

Ο Σάντε Σίλβα δεν έπεισε τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος, κάτι που τον αναγκάζει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι η αγγλική ομάδα εφόσον βρεθεί η οικονομική “χρυσή τομή” είναι “ζεστή” για το διαζύγιο. 

Όπως έχουμε επισημάνει στον Άρη ανοικτό υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός πλάγιου επιθετικού, εφόσον τελικά, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, βρεθεί λύση για την αποχώρηση του Χαΐροβιτς, για τον οποίο ο εκπρόσωπος του έχει ενημερωθεί να αναζητήσει ομάδα και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Άρης πιθανόν να προσθέσει έναν ακόμη στις… πτέρυγες.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από 15 μήνες στον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης, βέβαια χρειάζονται λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί από όλες τις πλευρές! Εκτός από τον “Φέτφα” στο κάδρο είναι και ο… γνώριμος επίσης Σάντε Σίλβα. Ο Πορτογάλος είναι θεωρητικά πιο εύκολη περίπτωση, αφού δεν παίζει σχεδόν καθόλου στη Νότιγχαμ.

Κάπου εδώ μπαίνει και το όνομα του Άρη. Της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη το όνομα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού πρωταγωνιστεί σε αυτήν την εξέλιξη επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη. Ο Σίλβα αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 2020-2021 ως δανεικός, ενώ είχε αγωνιστεί νωρίτερα σε Γκιμαράες και Γουέστ Χαμ.

Για την ώρα πάντως οι κιτρινόμαυροι είναι σε στάση αναμονής.

To Top