Ζεσταίνεται ο κόσμος για Ξάνθη, μετά το… “στερητικό” σύνδρομο (photostory)

Δύο εβδομάδες χωρίς Άρη και επίσημους αγώνες είναι πολλές για τους φίλους της ομάδας. Ο Άρης θα επιστρέψει την Κυριακή στην επίσημη δράση, μετά από 21 μέρες, μια και έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από την ήττα της 2ης αγωνιστικής στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Ατρόμητο και ο κόσμος μοιάζει να έχει… “στερητικό” σύνδρομο. Έκτοτε η ομάδα έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια (χωρίς ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη).
Συνεπώς η δίψα του κόσμου των κίτρινων είναι πολύ μεγάλη, για να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται. Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (4μ.μ.) και οι πρώτοι… ανυπόμονοι έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Ορισμένοι μάλιστα έκαναν και τις προβλέψεις τους -κάποιοι αισιόδοξοι, κάποιοι πολύ αισιόδοξοι- και με τόση αισιοδοξία διάχυτη δεν αρνήθηκαν μάλιστα να φωτογραφηθούν, για το  PRESSARIS.gr το οποίο βρισκόταν εκεί, κρατώντας το εισιτήριο τους στο χέρι.

“Η νίκη είναι μονόδρομος. Η ομάδα ανεβαίνει όπως έδειξε στα δυο φιλικά”, “δεν πρέπει να χάσουμε άλλο έδαφος”, “η ομάδα μας έχει ανάγκη και οι κερκίδες πρέπει να κιτρινίσουν” ήταν μερικά από τα σχόλια των φιλάθλων του Άρη, μόλις δυο ώρες μετά την επίσημη διάθεση των εισιτηρίων. Στην εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να ξεκινήσει ο… κίτρινος πυρετός.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τις πληροφορίες για τα εισιτήρια με την Ξάνθη

Φωτογραφίες από την “αυτοψία” του PRESSARIS στο γήπεδο, κατά την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων:

{gallery}karaoglanidis/tickets-aris-xanthi{/gallery}

To Top